ΣΟΥΠΕΣ
![Γιουβαρλάκια σε σούπα γιαουρτιού](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2019/12/Γιουβαρλάκια-σε-σούπα-γιαουρτιού-300x300.jpg)
![Αγκινάρες σούπα](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/agkinares_soupa1-300x300.jpg)
![Σούπα σπανάκι](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/soupa_spanaki-300x300.jpg)
Σούπα σπανάκι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μας σερβίρεται καυτή και μπορείτε να την γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κρουτόν. Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το φρέσκο σπανάκι με κατεψυγμένο όπως...
![Σούπα με θαλασσινά](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/soupa_me_thalassina-300x300.jpg)
Σούπα με θαλασσινά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ψάρια που είναι κατάλληλα για βράσιμο είναι το λαβράκι, η σκορπίνα, ο μπακαλιάρος κ.α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος ή ένα φιλέτο απ’ όλα....
![Σούπα λαχανικών](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/soupa_laxanikwn-300x300.jpg)
Σούπα λαχανικών
To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε μέσα στο νερό να έχετε διαλύσει ένα κύβο λαχανικών. Επίσης, λίγο μοσχοκάρυδο θα “χαρίσει” άρωμα και επιπλέον νοστιμιά. Το φαγητό μας θέλει περίπου 45-55...
![Σούπα καρότου](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/soupa_karotou-300x300.jpg)
Σούπα καρότου
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κρασί θα πρέπει να είναι λευκό ξηρό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το νερό με ζωμό λαχανικών. Τέλος, για μια εξωτική γεύση σένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο...
![Ψαρόσουπα](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/psarosoupa-300x300.jpg)
Ψαρόσουπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια τέλεια ψαρόσουπα προτιμήστε μπακαλιάρο, σκορπιό και φαγκριά. Ένα μυστικό για να μην σκορπίσουν τα ψάρια είναι να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε και...
![Πράσινη σούπα](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/prasini_soupa-300x300.jpg)
Πράσινη σούπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα μανιτάρια, θα πρέπει να τα βουρτσίσετε, να τα πλύνετε σε τρεχούμενο νερό και να τα μουσκέψετε, καλύπτοντάς τα με νερό...
![Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/kremmydosoupa-300x300.jpg)
Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει καλά η ανάμειξη του βουτύρου με το σκόρδο, θα πρέπει το πρώτο να είναι μαλακό και να το ανακατέψετε καλά. Ένα δεύτερο...
![Γαριδόσουπα](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/garidosoupa-300x300.jpg)
Γαριδόσουπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σερβίρετε τη σούπα ζεστή. Οι γαρίδες θα πρέπει να έχουν μέτριο μέγεθος και καλό είναι πριν τις κόψετε να τις έχετε σοτάρει σε λίγο λάδι,...
![Αγκινάρες σούπα](https://www.pathosgiamagiriki.gr/wp-content/uploads/2015/12/agkinares_soupa-300x299.jpg)
Αγκινάρες σούπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε στο νερό που θα συμπληρώσετε να έχετε λιώσει ένα κύβο λαχανικών ή κότας. Επίσης μαζί με το χυμό μπορείτε να προσθέσετε 50γρ. κρέμα γάλακτος.