Κεφτεδάκια από φασόλια
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 200 γρ. βρασμένα φασόλια
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ντομάτα
- 2 καρότα
- 2 αυγά
- 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Στραγγίζετε τα βρασμένα φασόλια που σας έχουν περισσέψει
- Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την ντομάτα και τα καρότα και τα πολτοποιείτε μαζί με τα φασόλια με τη μηχανή του πουρέ
- Προσθέτετε τα αυγά, τη φρυγανιά και αν χρειαστεί λίγο αλάτι και πιπέρι
- Ζυμώνετε τα υλικά και πλάθετε μικρά κεφτεδάκια
- Σ’ ένα τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνετε λάδι και όταν αυτό κάψει τηγανίζετε τα κεφτεδάκια μέχρι αυτά να πάρουν χρώμα
- Recipe Type : ΟΣΠΡΙΑ