Μέτριας Δυσκολίας

Κοτόπουλο με ροκφόρ
Κόκκινος πατσάς
Κατσικάκι στη γάστρα
Γίδα με αγκινάρες

Γίδα με αγκινάρες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην προτεινόμενη συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατσικάκι ή μικρό – νεαρό αρνί. Αν πάλι “αγαπάτε” τη γίδα, θα πρέπει αυτή να “ζεματιστεί” και να...

Get Recipe

Γεμιστή γαλοπούλα

Γεμιστή γαλοπούλα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη γέμιση, αν σας αρέσουν τα πρωτότυπα, μπορείτε να προσθέσετε 1 πράσινο μήλο και 10 βρασμένα κάστανα, κομμένα σε κύβους. Επιπλέον για μια γλυκόξινη γεύση...

Get Recipe

Αρνάκι με πατάτες

Αρνάκι με πατάτες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Καλό είναι το αρνάκι να είναι γάλακτος. Για ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα στο αρνάκι, μπορείτε, όταν αυτό είναι τραγανιστό, να το βγάλετε, να το μουσκέψετε με...

Get Recipe

Αγριογούρουνο τηγανιτό

Αγριογούρουνο τηγανιτό

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του αγριογούρουνου καλό είναι να είναι χωρίς κόκκαλο. Αν το κρέας σας βγει λίγο στεγνό ένα τρικ είναι να προσθέσετε μια σος από...

Get Recipe

Κανταΐφι με κρέμα
Μπισκότα Ελαιόλαδου

Μπισκότα Ελαιόλαδου

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μας μπορεί να συνοδευτεί με ντομάτα και φέτα αρκεί να Βουτήξτε το κάθε μπισκότο για πολύ λίγο μέσα σε νερό και τοποθετήστε τα σε...

Get Recipe