Μέτριας Δυσκολίας
Γίδα με αγκινάρες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην προτεινόμενη συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατσικάκι ή μικρό – νεαρό αρνί. Αν πάλι “αγαπάτε” τη γίδα, θα πρέπει αυτή να “ζεματιστεί” και να...
Γεμιστή γαλοπούλα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη γέμιση, αν σας αρέσουν τα πρωτότυπα, μπορείτε να προσθέσετε 1 πράσινο μήλο και 10 βρασμένα κάστανα, κομμένα σε κύβους. Επιπλέον για μια γλυκόξινη γεύση...
Αρνάκι με πατάτες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Καλό είναι το αρνάκι να είναι γάλακτος. Για ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα στο αρνάκι, μπορείτε, όταν αυτό είναι τραγανιστό, να το βγάλετε, να το μουσκέψετε με...
Αγριογούρουνο τηγανιτό
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του αγριογούρουνου καλό είναι να είναι χωρίς κόκκαλο. Αν το κρέας σας βγει λίγο στεγνό ένα τρικ είναι να προσθέσετε μια σος από...
Μπισκότα Ελαιόλαδου
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μας μπορεί να συνοδευτεί με ντομάτα και φέτα αρκεί να Βουτήξτε το κάθε μπισκότο για πολύ λίγο μέσα σε νερό και τοποθετήστε τα σε...