Μέτριας Δυσκολίας
Κυπριακά τυροπιτάκια
volvosbio volvos_bio www.volvosbio.gr
Ντομάτες γεμιστές
www.krasotyri-giannou.gr
Κορμός με μαρμελάδα
http://www.getcoffee.gr
Σολομός σαλάτα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ο σολομός καλό είναι να είναι φρέσκος. Αν δεν θέλετε να τον βράσετε, μπορείτε αφού το αλατοπιπερώσετε να το βάλετε σε λαδόκολλα, να το τυλίξετε...
Σαλάτα με χταπόδι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια διαφορετική αλλά γευστικότατη σάλτσα για τη σαλάτα σας, μπορείτε να αναμίξετε 2/3 φλ. λάδι, 1 κ.σ. μουστάρδα και ½ φλ. μηλόξυδο. Χτυπήστε όλα...
Μακαρόνια με γαρίδες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα μακαρόνια μην τα αφήσετε να βράσουν πολύ. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε το θυμάρι με φρέσκο μαϊντανό το οποίο ρίχνετε πριν το σερβίρισμα. Το κρασί...
Λαζάνια με λαχανικά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κιμά ή πατάτες ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό. Επίσης μπορείτε να μην βράσετε τα λαζάνια, αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα...
Κανελόνια με σπανάκι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα κανελόνια που θα χρειαστείτε, θα πρέπει να μην χρειάζονται προβράσιμο. Το ψήσιμο θα πρέπει να τελειώσει όταν τα κανελόνια και τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν....
Γιουβαρλάκια με τραχανά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το μυστικό για να παραμείνει ζουμί στη συνταγή μας είναι η ποσότητα του τραχανά. Το μισό φλιτζανάκι, μπορεί να είναι και τρεις κουταλιές της σούπας....
Σούπα με θαλασσινά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ψάρια που είναι κατάλληλα για βράσιμο είναι το λαβράκι, η σκορπίνα, ο μπακαλιάρος κ.α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος ή ένα φιλέτο απ’ όλα....
Σούπα καρότου
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κρασί θα πρέπει να είναι λευκό ξηρό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το νερό με ζωμό λαχανικών. Τέλος, για μια εξωτική γεύση σένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο...
Ψαρόσουπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια τέλεια ψαρόσουπα προτιμήστε μπακαλιάρο, σκορπιό και φαγκριά. Ένα μυστικό για να μην σκορπίσουν τα ψάρια είναι να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε και...
Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει καλά η ανάμειξη του βουτύρου με το σκόρδο, θα πρέπει το πρώτο να είναι μαλακό και να το ανακατέψετε καλά. Ένα δεύτερο...
Γαριδόσουπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σερβίρετε τη σούπα ζεστή. Οι γαρίδες θα πρέπει να έχουν μέτριο μέγεθος και καλό είναι πριν τις κόψετε να τις έχετε σοτάρει σε λίγο λάδι,...
Τσιπούρα γεμιστή
310 θερμίδες η μερίδα
Ομελέτα με σπανάκι
230 θερμίδες η μερίδα
Cheesecake φράουλας
280 θερμίδες η μερίδα
Σπανακόπιτα με σουσάμι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οποιοδήποτε χόρτο όπως παπαρούνες, καυκαλήθρες κ.α. θα προσθέσουν νοστιμιά. Όπως η προσθήκη ενός ψιλοκομμένου ξερού κρεμμυδιού ή 2-3 πράσα. Τέλος, μπορείτε να αντικαταστήσετε το σιμιγδάλι...
Σπανάκι με αυγά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή σας μπορείτε να πρσθέσετε και μισή κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο, το οποίο βάζετε μαζί με τα υπόλοιπα μυρωδικά. Επιπλέον μπορείτε όταν τα αυγά...
Ρεβίθια με λαχανικά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ρεβίθια θέλουν μια προεργασία, πριν το τελικό βράσιμο τους πρέπει από το προηγούμενο βράδυ να τα βάλετε σε μια λεκανίτσα με νερό αφού πρώτα...
Λαχανικά με μπριζόλες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν το λίπος είναι κάτι που δεν σας αρέσει, αφαιρέστε από τις μπριζόλες μ’ ένα κοφτερό μαχαίρι το λίπος. Επιπλέον μπορείτε, στο τελείωμα να δέσετε...
Μαυρομάτικα με χόρτα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ξερά κρεμμύδια με 3-4 φρέσκα. Το προτεινόμενο γεύμα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Τέλος προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε...
Κρέπες με χοιρινό
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σε αυτή τη συνταγή το χοιρινό θα πρέπει να μην έχει κόκαλο, δηλαδή μπορεί να είναι από το μπούτι και πρέπει να κοπεί σε μικρά...
Χοιρινό με φάβα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προτεινόμενη συνταγή, γίνετε πεντανόστιμη αν προτιμηθεί ψαχνό κομμάτι χοιρινού. Επιπλέον εδώ θα πρέπει να σερβιριστεί η συνταγή μας με το κρέας ζεστό και τη...
Σεφταλιά με πίτες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η σωστή αναλογία κρέατος για τον κιμά, στο ένα κιλό, είναι 600γρ. μοσχάρι και 400γρ. χοιρινό. Έτσι η σεφταλιά θα γίνει ζουμερή αλλά και πεντανόστιμη....
Ψαρονέφρι με σκόρδο
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψαρονέφρι καλό είναι να είναι κομμένο σε ροδέλες. Τέλος, αν η σάλτσα σκόρδου γίνει αραιή, μπορείτε να την βράσετε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να...
Ορτύκια με ρύζι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Όσο καλά και να καθαρίσετε τα πουλιά, πάντα θα μείνουν κάποια υπόλοιπα από τα φτερά τους. Γι’ αυτό, βάζετε ένα κομμάτι βαμβάκι ποτισμένο με οινόπνευμα...