Untitled Document

Μέτριας Δυσκολίας

Μαρινάδα για ψάρια

Λεωφόρος Μεσογείων 272, Χολαργός, Αθήνα Τηλ. 2106521000

Get Recipe

Σολομός σαλάτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ο σολομός καλό είναι να είναι φρέσκος. Αν δεν θέλετε να τον βράσετε, μπορείτε αφού το αλατοπιπερώσετε να το βάλετε σε λαδόκολλα, να το τυλίξετε ...

Get Recipe

Σαλάτα με χταπόδι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια διαφορετική αλλά γευστικότατη σάλτσα για τη σαλάτα σας, μπορείτε να αναμίξετε 2/3 φλ. λάδι, 1 κ.σ. μουστάρδα και ½ φλ. μηλόξυδο. Χτυπήστε όλα ...

Get Recipe

Μακαρόνια με γαρίδες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα μακαρόνια μην τα αφήσετε να βράσουν πολύ. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε το θυμάρι με φρέσκο μαϊντανό το οποίο ρίχνετε πριν το σερβίρισμα. Το κρασί ...

Get Recipe

Λαζάνια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κιμά ή πατάτες ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό. Επίσης μπορείτε να μην βράσετε τα λαζάνια, αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα ...

Get Recipe

Κανελόνια με σπανάκι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα κανελόνια που θα χρειαστείτε, θα πρέπει να μην χρειάζονται προβράσιμο. Το ψήσιμο θα πρέπει να τελειώσει όταν τα κανελόνια και τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν. ...

Get Recipe

Γιουβαρλάκια με τραχανά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το μυστικό για να παραμείνει ζουμί στη συνταγή μας είναι η ποσότητα του τραχανά. Το μισό φλιτζανάκι, μπορεί να είναι και τρεις κουταλιές της σούπας. ...

Get Recipe

Σούπα με θαλασσινά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ψάρια που είναι κατάλληλα για βράσιμο είναι το λαβράκι, η σκορπίνα, ο μπακαλιάρος κ.α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος ή ένα φιλέτο απ’ όλα. ...

Get Recipe

Σούπα καρότου

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κρασί θα πρέπει να είναι λευκό ξηρό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το νερό με ζωμό λαχανικών. Τέλος, για μια εξωτική γεύση σένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ...

Get Recipe

Ψαρόσουπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια τέλεια ψαρόσουπα προτιμήστε μπακαλιάρο, σκορπιό και φαγκριά. Ένα μυστικό για να μην σκορπίσουν τα ψάρια είναι να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε και ...

Get Recipe

Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει καλά η ανάμειξη του βουτύρου με το σκόρδο, θα πρέπει το πρώτο να είναι μαλακό και να το ανακατέψετε καλά. Ένα δεύτερο ...

Get Recipe

Γαριδόσουπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σερβίρετε τη σούπα ζεστή. Οι γαρίδες θα πρέπει να έχουν μέτριο μέγεθος και καλό είναι πριν τις κόψετε να τις έχετε σοτάρει σε λίγο λάδι, ...

Get Recipe

Γεμιστό τσουρέκι

facebook: Ξηροκαρπαδικο Κοκκινος – Τασκογλου

Get Recipe

Μελαχρινό Νάξου

Site: www.fattoamano.com.gr facebook: Fatto A Mano

Get Recipe

Γκιούλμπασι με τυριά

www.afoiapostolopoyloi.gr facebook: Αποστολόπουλος – Quality Meat

Get Recipe

Τσιπούρα γεμιστή

310 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Ομελέτα με σπανάκι

230 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Cheesecake φράουλας

280 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Σπανακόπιτα με σουσάμι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οποιοδήποτε χόρτο όπως παπαρούνες, καυκαλήθρες κ.α. θα προσθέσουν νοστιμιά. Όπως η προσθήκη ενός ψιλοκομμένου ξερού κρεμμυδιού ή 2-3 πράσα. Τέλος, μπορείτε να αντικαταστήσετε το σιμιγδάλι ...

Get Recipe

Σπανάκι με αυγά

www.kontogiannis-eggs.gr   Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή σας μπορείτε να πρσθέσετε και μισή κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο, το οποίο βάζετε μαζί με τα υπόλοιπα μυρωδικά. Επιπλέον μπορείτε όταν ...

Get Recipe

Ρεβίθια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ρεβίθια θέλουν μια προεργασία, πριν το τελικό βράσιμο τους πρέπει από το προηγούμενο βράδυ να τα βάλετε σε μια λεκανίτσα με νερό αφού πρώτα ...

Get Recipe

Λαχανικά με μπριζόλες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν το λίπος είναι κάτι που δεν σας αρέσει, αφαιρέστε από τις μπριζόλες μ’ ένα κοφτερό μαχαίρι το λίπος. Επιπλέον μπορείτε, στο τελείωμα να δέσετε ...

Get Recipe

Μαυρομάτικα με χόρτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ξερά κρεμμύδια με 3-4 φρέσκα. Το προτεινόμενο γεύμα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Τέλος προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε ...

Get Recipe

Κρέπες με χοιρινό

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σε αυτή τη συνταγή το χοιρινό θα πρέπει να μην έχει κόκαλο, δηλαδή μπορεί να είναι από το μπούτι και πρέπει να κοπεί σε μικρά ...

Get Recipe

Χοιρινό με φάβα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προτεινόμενη συνταγή, γίνετε πεντανόστιμη αν προτιμηθεί ψαχνό κομμάτι χοιρινού. Επιπλέον εδώ θα πρέπει να σερβιριστεί η συνταγή μας με το κρέας ζεστό και τη ...

Get Recipe

Σεφταλιά με πίτες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η σωστή αναλογία κρέατος για τον κιμά, στο ένα κιλό, είναι 600γρ. μοσχάρι και 400γρ. χοιρινό. Έτσι η σεφταλιά θα γίνει ζουμερή αλλά και πεντανόστιμη. ...

Get Recipe

Ψαρονέφρι με σκόρδο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψαρονέφρι καλό είναι να είναι κομμένο σε ροδέλες. Τέλος, αν η σάλτσα σκόρδου γίνει αραιή, μπορείτε να την βράσετε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να ...

Get Recipe

Ορτύκια με ρύζι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Όσο καλά και να καθαρίσετε τα πουλιά, πάντα θα μείνουν κάποια υπόλοιπα από τα φτερά τους. Γι’ αυτό, βάζετε ένα κομμάτι βαμβάκι ποτισμένο με οινόπνευμα ...

Get Recipe