Μέτριας Δυσκολίας

Ζυμαρικά με μελιτζάνες
Ρύζι με αρακά και σολομό
Ριζότο με γαρίδες
Ριζότο με λαχανικά
Ριγκατόνι με σαλιγκάρια
Ογκρατέν με γαρίδες
Μινεστρόνε
Κανελόνια με λαχανικά
Γιουβαρλάκια με τραχανά
Βακαλάος κεφτέδες
Σπαγγέτι με ψάρι
Ροφός στιφάδο
Ψαροκεφτέδες
Παέγια με θαλασσινά
Μαρινάδα για ψάρια
Μαρίδες με κρούστα
Λαβράκι με μπάμιες
Κολιοί γεμιστοί
Καλαμάρια φρικασέ
Καλαμάρι γεμιστό με παξιμάδι φέτα & ελιές
Γαύρος παστός
Μπαρμπούνια με μυρωδικά
Χοχλιοί με χόντρο
Συκωταριά Ρούμελης
Ψωμί ολικής άλεσης
Πεϊνιρλί με προσούτο
Κρητικά κεφτεδάκια
Κουνέλι κοκκινιστό με χυλοπίτες
Κυπριακά τυροπιτάκια

Κυπριακά τυροπιτάκια

 volvosbio  volvos_bio www.volvosbio.gr

Get Recipe

Φανουρόπιτα
Μπεκρή μεζέ
Φασόλια πικάντικα
Μαυρομάτικα με μύδια
Αρνάκι με φασόλια
Ντομάτες γεμιστές
Κολοκυθάκια γεμιστά
Κοτόπουλο με γέμιση μυρωδικών
Καλαμαράκια γεμιστά
Ζαρκάδι με κάστανα
Πουλιά φρικασέ
Κρέπες με συκωτάκια πουλιών
Χοιρινές κοτολέτες
Τηγανιά χοιρινό
Πατσάς
Μοσχαρίσιες μπριζόλες
Μοσχάρι με κάστανα
Μοσχαράκι αυγολέμονο
Κοτόπουλο φρικασέ
Κεφτέδες με σως
Πανσέτες καυτερές
Μπριζόλες με κρασόξιδο
Κασερόπιτα στριφτή
Αρνί με μπάμιες
Κορμός με μαρμελάδα
Γεμιστός κορμός
Αχλάδια με κρασί
Ρύζι στο φούρνο
Κροκέτες ρυζιού
Χτένια Κρασάτα
Τριβελάκι με καλαμάρι
Σολομός με λαχανικά
Ψάρι με πουρέ αρακά
Μπακαλιάρος αυγολέμονο
Κοκκινόψαρο μαριναρισμένο
Καλαμαράκια μεθυσμένα
Φιλέτο ψαριού με λαχανικά
Φιλέτο με τυριά
Χορτοπιτάκια Κρήτης
Σπληνάντερο
Σαλιγκάρια με μαστιχέλαιο
Μπάμπω Θράκης
Κρέπες με ψαρικά
Καπαμάς Θεσ/νίκης
Γκιούλμπασι με τυριά
Γιαουρτλού κεμπάπ
Τυλιχτό ιμαμ
Σαλάτα με θαλασσινά
Κουνοπιδοκεφτέδες
Σολομός σαλάτα

Σολομός σαλάτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ο σολομός καλό είναι να είναι φρέσκος. Αν δεν θέλετε να τον βράσετε, μπορείτε αφού το αλατοπιπερώσετε να το βάλετε σε λαδόκολλα, να το τυλίξετε...

Get Recipe

Σαλάτα με χταπόδι

Σαλάτα με χταπόδι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια διαφορετική αλλά γευστικότατη σάλτσα για τη σαλάτα σας, μπορείτε να αναμίξετε 2/3 φλ. λάδι, 1 κ.σ. μουστάρδα και ½ φλ. μηλόξυδο. Χτυπήστε όλα...

Get Recipe

Σουβλάκι αρνιού
Συκώτι στο τηγάνι
Μακαρόνια με γαρίδες

Μακαρόνια με γαρίδες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα μακαρόνια μην τα αφήσετε να βράσουν πολύ. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε το θυμάρι με φρέσκο μαϊντανό το οποίο ρίχνετε πριν το σερβίρισμα. Το κρασί...

Get Recipe

Ψάρι σπετσιώτισσα
Λαζάνια με λαχανικά

Λαζάνια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κιμά ή πατάτες ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό. Επίσης μπορείτε να μην βράσετε τα λαζάνια, αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα...

Get Recipe

Κριθαρότο χωριάτικο
Καβουρομακαρονάδα
Κανελόνια με σπανάκι

Κανελόνια με σπανάκι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα κανελόνια που θα χρειαστείτε, θα πρέπει να μην χρειάζονται προβράσιμο. Το ψήσιμο θα πρέπει να τελειώσει όταν τα κανελόνια και τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν....

Get Recipe

Γιουβαρλάκια με τραχανά

Γιουβαρλάκια με τραχανά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το μυστικό για να παραμείνει ζουμί στη συνταγή μας είναι η ποσότητα του τραχανά. Το μισό φλιτζανάκι, μπορεί να είναι και τρεις κουταλιές της σούπας....

Get Recipe

Σούπα με θαλασσινά

Σούπα με θαλασσινά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ψάρια που είναι κατάλληλα για βράσιμο είναι το λαβράκι, η σκορπίνα, ο μπακαλιάρος κ.α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος ή ένα φιλέτο απ’ όλα....

Get Recipe

Σούπα καρότου

Σούπα καρότου

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κρασί θα πρέπει να είναι λευκό ξηρό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το νερό με ζωμό λαχανικών. Τέλος, για μια εξωτική γεύση σένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο...

Get Recipe

Ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια τέλεια ψαρόσουπα προτιμήστε μπακαλιάρο, σκορπιό και φαγκριά. Ένα μυστικό για να μην σκορπίσουν τα ψάρια είναι να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε και...

Get Recipe

Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ

Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει καλά η ανάμειξη του βουτύρου με το σκόρδο, θα πρέπει το πρώτο να είναι μαλακό και να το ανακατέψετε καλά. Ένα δεύτερο...

Get Recipe

Γαριδόσουπα

Γαριδόσουπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σερβίρετε τη σούπα ζεστή. Οι γαρίδες θα πρέπει να έχουν μέτριο μέγεθος και καλό είναι πριν τις κόψετε να τις έχετε σοτάρει σε λίγο λάδι,...

Get Recipe

Καλαμάρι γεμιστό με παξιμάδι φέτα & ελιές
Ρολό με μπόλια
Γεμιστό τσουρέκι
Μοσχαράκι αυγολέμονο
Μελαχρινό Νάξου
Τυλιχτά παϊδάκια
Κοτόπουλο με κρασί
Γουρουνόπουλο με μπύρα
Αστακός γεμιστός
Τάρτα με κεράσια
Σουφλέ με πορτοκάλι
Πουγκάκια
Πάβλοβα
Λουκουμάδες μυζήθρας
Ροφός στιφάδο
Κέικ μπανάνας
Γκιούλμπασι με τυριά
Γίγαντες κεφτέδες
Τσιπούρα γεμιστή

Τσιπούρα γεμιστή

310 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Ομελέτα με σπανάκι
Cheesecake φράουλας

Cheesecake φράουλας

280 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Σπανακόπιτα με σουσάμι

Σπανακόπιτα με σουσάμι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οποιοδήποτε χόρτο όπως παπαρούνες, καυκαλήθρες κ.α. θα προσθέσουν νοστιμιά. Όπως η προσθήκη ενός ψιλοκομμένου ξερού κρεμμυδιού ή 2-3 πράσα. Τέλος, μπορείτε να αντικαταστήσετε το σιμιγδάλι...

Get Recipe

Σπανάκι με αυγά

Σπανάκι με αυγά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή σας μπορείτε να πρσθέσετε και μισή κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο, το οποίο βάζετε μαζί με τα υπόλοιπα μυρωδικά. Επιπλέον μπορείτε όταν τα αυγά...

Get Recipe

Ρεβίθια με λαχανικά

Ρεβίθια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ρεβίθια θέλουν μια προεργασία, πριν το τελικό βράσιμο τους πρέπει από το προηγούμενο βράδυ να τα βάλετε σε μια λεκανίτσα με νερό αφού πρώτα...

Get Recipe

Λαχανικά με μπριζόλες

Λαχανικά με μπριζόλες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν το λίπος είναι κάτι που δεν σας αρέσει, αφαιρέστε από τις μπριζόλες μ’ ένα κοφτερό μαχαίρι το λίπος. Επιπλέον μπορείτε, στο τελείωμα να δέσετε...

Get Recipe

Μαυρομάτικα με χόρτα

Μαυρομάτικα με χόρτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ξερά κρεμμύδια με 3-4 φρέσκα. Το προτεινόμενο γεύμα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Τέλος προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε...

Get Recipe

Κρέπες με χοιρινό

Κρέπες με χοιρινό

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σε αυτή τη συνταγή το χοιρινό θα πρέπει να μην έχει κόκαλο, δηλαδή μπορεί να είναι από το μπούτι και πρέπει να κοπεί σε μικρά...

Get Recipe

Χοιρινό με φάβα

Χοιρινό με φάβα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προτεινόμενη συνταγή, γίνετε πεντανόστιμη αν προτιμηθεί ψαχνό κομμάτι χοιρινού. Επιπλέον εδώ θα πρέπει να σερβιριστεί η συνταγή μας με το κρέας ζεστό και τη...

Get Recipe

Σεφταλιά με πίτες

Σεφταλιά με πίτες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η σωστή αναλογία κρέατος για τον κιμά, στο ένα κιλό, είναι 600γρ. μοσχάρι και 400γρ. χοιρινό. Έτσι η σεφταλιά θα γίνει ζουμερή αλλά και πεντανόστιμη....

Get Recipe

Ψαρονέφρι με ζαμπόν και γραβιέρα
Ψαρονέφρι με σκόρδο

Ψαρονέφρι με σκόρδο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψαρονέφρι καλό είναι να είναι κομμένο σε ροδέλες. Τέλος, αν η σάλτσα σκόρδου γίνει αραιή, μπορείτε να την βράσετε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να...

Get Recipe

Ορτύκια με ρύζι

Ορτύκια με ρύζι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Όσο καλά και να καθαρίσετε τα πουλιά, πάντα θα μείνουν κάποια υπόλοιπα από τα φτερά τους. Γι’ αυτό, βάζετε ένα κομμάτι βαμβάκι ποτισμένο με οινόπνευμα...

Get Recipe