Για έμπειρους
Συκώτι με κρεμμύδια
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η πρώτη λεπτομέρεια είναι να αφήσετε λίγο τα κρεμμύδια και τις πιπεριές να καραμελώσουν σε κάποια σημεία. Έτσι η συνταγή σας θα έχει και καλύτερη...
Ορτύκια με ριζότο
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να διαπιστώσετε αν έχουν ψηθεί τα ορτύκια, αρκεί να χαράξετε λίγο το πιο σαρκώδες μέρος του ποδιού. Αν το κρέας είναι κόκκινο, θα πρέπει...
Μοσχάρι με κρέμα μελιτζάνας
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι μοσχαριού γι αυτή την συνταγή είναι το κιλότο ή σπάλα. Ζητήστε να σας το κόψει μπουκιές ο κρεοπώλης σας. Επιπλέον μπορείτε να...
Μοσχάρι με κεφαλοτύρι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος πρέπει να είναι νουά για να γίνει τρυφερό. Για πιο ανατολίτικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε λίγη κανέλα και γαρίφαλο όπως...
Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια
site: www.e-meat.gr facebook: e-meat.gr