Για έμπειρους

Λαζάνια με λαχανικά
Μελιτζάνες στο φούρνο
Αρνάκι κλέφτικο Ρούμελης
Μουσακάς με φασολάκια
Κρέας σουφλέ
Χοιρινό γεμιστό
Συκώτι με ντομάτα
Συκώτι με κρασί
Ρολό με μπόλια
Γεμιστό ψαρονέφρι
Κουραμπιέδες με καρύδι
Φιλέτα πέστροφας
Κοτόπουλο τυλιχτό με αγκινάρες
Κοτόπουλο πιπεράτο
Γουρουνόπουλο με μπύρα
Μπριζόλες στο τηγάνι
Τσουρέκι με γέμιση κάστανο
Κέϊκ με σύκα
Συκώτι με κρεμμύδια

Συκώτι με κρεμμύδια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η πρώτη λεπτομέρεια είναι να αφήσετε λίγο τα κρεμμύδια και τις πιπεριές να καραμελώσουν σε κάποια σημεία. Έτσι η συνταγή σας θα έχει και καλύτερη...

Get Recipe

Ορτύκια με ριζότο

Ορτύκια με ριζότο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να διαπιστώσετε αν έχουν ψηθεί τα ορτύκια, αρκεί να χαράξετε λίγο το πιο σαρκώδες μέρος του ποδιού. Αν το κρέας είναι κόκκινο, θα πρέπει...

Get Recipe

Μοσχάρι με κρέμα μελιτζάνας

Μοσχάρι με κρέμα μελιτζάνας

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι μοσχαριού γι αυτή την συνταγή είναι το κιλότο ή σπάλα. Ζητήστε να σας το κόψει μπουκιές ο κρεοπώλης σας. Επιπλέον μπορείτε να...

Get Recipe

Μοσχάρι με κεφαλοτύρι

Μοσχάρι με κεφαλοτύρι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος πρέπει να είναι νουά για να γίνει τρυφερό. Για πιο ανατολίτικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε λίγη κανέλα και γαρίφαλο όπως...

Get Recipe

Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια