Untitled Document

Εύκολο

Λαχανικά με γιαούρτι

Φρουτεμπορική Πέππας Λεωφ. Μαραθώνος & Ελληνικού Στρατού 2, Άνοιξη, Αττική Τηλ.: 210 6218291 facebook: Πέππας Φρουτεμπορική

Get Recipe

Συκώτι με κρασί

facebook: Κρεοπωλείο Αφοί Δουλαβέρη

Get Recipe

Σαλάτα τουρλού

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην σαλάτα επίσης μπορείτε να προσθέσετε δυόσμο, κόκκινη πιπεριά ή να αντικαταστήσετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μ’ ένα ξερό μεσαίου μεγέθους. Τέλος, η σαλάτα αυτή μπορεί ...

Get Recipe

Σαλάτα με ροκφόρ

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψήσιμο των λαχανικών μπορεί να γίνει και από νωρίς, όπως και το ντρέσινγκ. Μια παραλαγή της συνταγής είναι να αντικαταστήσετε το ροκφόρ με φέτα.

Get Recipe

Σαλάτα πιπεριές

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η σαλάτα μας είναι καλύτερα να σερβιριστεί κρύα. Όσο για το ξύδι που θα προσθέσετε, αρκούν δυο κουταλιές τις σούπας. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ...

Get Recipe

Σαλάτα μεξικάνικη

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αντί για μαυρομάτικα, κόκκινα φασόλια και καλαμπόκι σε κονσέρβα. Το ρύζι καλό είναι να είναι μακρύκοκκο. Προαιρετικά μπορείτε να ...

Get Recipe

Σαλάτα με καβούρια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να διακοσμήσετε το πιάτο με αυγά βρασμένα και κομμένα στα τέσσερα. Θα χρειαστείτε 3-4 αυγά. Επιπλέον μπορείτε να σερβίρετε τη σαλάτα και τη μαγιονέζα ...

Get Recipe

Ταλιατέλες καρμπονάρα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Είναι προτιμότερο το κρασί να είναι άσπρο. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε και 100 γρ. τυρί πεκορίνο για ακόμη περισσότερη νοστιμιά.

Get Recipe

Σαλάτα του Καίσαρα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν σας αρέσουν οι διαφοροποιημένες σαλάτες, μπορείτε να προσθέσετε καλαμπόκι (κονσέρβα) ή ψιλοτριμμένη καρυδόψιχα. Τέλος, προσοχή χρειάζεται αν προσθέσετε αλάτι, γιατί το dressing είναι λίγο ...

Get Recipe

Ριζότο με μπλε τυρί

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή μας μπορεί να αντικατασταθεί το μπέικον με ζαμπόν και το νερό με ζωμό λαχανικών. Το μυστικό βρίσκεται, είτε προσθέτετε νερό είτε ζωμό, να ...

Get Recipe

Ρύζι μυρωδάτο στο φούρνο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν σας αρέσουν οι διαφοροποιημένες γεύσεις, μπορείτε να προσθέσετε 2 φλιτζάνια ξανθή σταφίδα ή 1 ματσάκι δυόσμο, όπως και κόκκινο πιπέρι. Γενικά για να σερβιριστεί ...

Get Recipe

Ραβιόλια με σπανάκι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για την μπεσαμέλ θα χρειαστείτε: 2 κ.σ. βούτυρο, 2 κ.σ. αλεύρι, 1 1/4 φλ. γάλα, αλάτι, φρέσκο πιπέρι, μοσχοκάρυδο. Για σφιχτή μπεσαμέλ βάζετε 3 κ.σ. ...

Get Recipe

Πέννες με λουκάνικο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με ριγκατόνι. Επιπλέον λίγα φύλλα βασιλικού και λίγες μαύρες ελιές στο γαρνίρισμα θα αλλάξουν την εμφάνιση αλλά και ...

Get Recipe

Πένες με ελιές

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να εκτελεστεί και με κοχύλια ή άλλα κοντά ζυμαρικά. Οι καλύτερες ελιές είναι αυτές των καλαμών. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε μία ...

Get Recipe

Ρυζοσαλάτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καταλληλότερο ρύζι για αυτή τη συνταγή είναι το μακρύκοκκο. Επίσης στο νερό που βράζει μπορείτε να προσθέσετε ένα κύβο λαχανικών ή μυρωδικών για περισσότερη ...

Get Recipe

Σπανάκι με παρμεζάνα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να μετατρέψετε αυτή τη σαλάτα σε ένα πλήρες γεύμα, μπορείτε να κόψετε 1-2 φέτες ψωμί σε κυβάκια και να τα τηγανίσετε σε λίγο λάδι. ...

Get Recipe

Πατατοσαλάτα με τόνο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν θέλετε μπορείτε να πρσθέσετε και λίγο μαρούλι ή με αυτό να στρώσετε μία πιατέλα και να τοποθετήσετε την πατατοσαλάτα πάνω του. Μία επιπλέον συμβουλή ...

Get Recipe

Παντζάρια με τυρί

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνουν πιο ζουμερά τα παντζάρια, τα οποία αν είναι μικρά τα κόβετε στη μέση, αν είναι μεγαλύτερα σε φέτες, μπορείτε να τα βάλετε ...

Get Recipe

Κανελόνια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να κρατήσετε λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα, την οποία θα βάλετε πάνω από τα κανελόνια, πριν την παρμεζάνα. Αν πάλι σας περισσέψει γέμιση, διαμοιράστε την ανάμεσα ...

Get Recipe

Κοτοσαλάτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κοτόπουλο πρέπει να είναι μέτριο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το στήθος από ένα μεγαλύτερο. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε φέτες αβοκάντο και ρύζι, το ...

Get Recipe

Καλοκαιρινή σαλάτα

To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην σαλάτα μπορείτε να προσθέσετε οπουδήποτε ωμό πράσινο λαχανικό. Όσο για το ξίδι, αυτό θα πρέπει να είναι περίπου 2 κουταλιές της σούπας.

Get Recipe

Δροσερή σαλάτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη δροσερή αυτή σαλάτα μπορείτε να προσθέσετε άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο. Τέλος, μία συμβουλή μας είναι να αφήσετε τους ανθούς πάνω σε απορροφητικό χαρτί, μετά ...

Get Recipe

Αγκιναροσαλάτα

To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προσθήκη σελινόριζας κομμένης σε κύβους, πάπρικας ακόμη και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένο ρύζι θα κάνει πιο λαχταριστή τη σαλάτα.

Get Recipe

Σούπα σπανάκι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μας σερβίρεται καυτή και μπορείτε να την γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κρουτόν. Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το φρέσκο σπανάκι με κατεψυγμένο όπως ...

Get Recipe

Σούπα λαχανικών

To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε μέσα στο νερό να έχετε διαλύσει ένα κύβο λαχανικών. Επίσης, λίγο μοσχοκάρυδο θα “χαρίσει” άρωμα και επιπλέον νοστιμιά. Το φαγητό μας θέλει περίπου 45-55 ...

Get Recipe

Πράσινη σούπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα μανιτάρια, θα πρέπει να τα βουρτσίσετε, να τα πλύνετε σε τρεχούμενο νερό και να τα μουσκέψετε, καλύπτοντάς τα με νερό ...

Get Recipe

Γεμιστά με ζυμαρικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το προτεινόμενο πιάτο είναι ιδιαίτερα γευστικό και έχει λίγες θερμίδες. Αν δεν σας αρέσουν οι πιπεριές, τότε μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με ντομάτες, μεσαίου μεγέθους.

Get Recipe

Αγκινάρες σούπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε στο νερό που θα συμπληρώσετε να έχετε λιώσει ένα κύβο λαχανικών ή κότας. Επίσης μαζί με το χυμό μπορείτε να προσθέσετε 50γρ. κρέμα γάλακτος.

Get Recipe

Μοσχαρίσια ρολάκια

facebook: Meat4all Stathoulis

Get Recipe

Σαλάτα με ξηρούς καρπούς

site: www.chasioti.gr facebook: chasiotis.nuts

Get Recipe

Ρεβίθια στιφάδο

http://www.biopolis.com.gr Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να αντικαταστήσει τα ρεβίθια με τα κουκιά ή αντί για την κατσαρόλα, να γίνει στο φούρνο. Σε αυτή την περίπτωση ...

Get Recipe

Ρεβίθια με παστό χοιρινό

To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει Το πιάτο αυτό μπορεί να σερβιριστεί αντικαθιστώντας το χοιρινό παστό με σύγκλινο. Έτσι η γεύση και η πρωτοτυπία του πιάτου πράγματι είναι τέλεια.

Get Recipe

Κουκιά πικάντικα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να αποφύγετε την διαδικασία του μουλιάσματος στα κουκιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποφλοιωμένα. Αν δεν αγαπάτε το λουκάνικο, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χοιρινό κρέας. ...

Get Recipe

Φάβα με κρεμμύδια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η φάβα κατά το βρασμό της, βγάζει αφρούς οι οποίοι πρέπει να αφαιρούνται με μια τρυπητή κουτάλα, όπως και το ανακάτεμά της πρέπει να γίνεται ...

Get Recipe

Φακές σαλάτα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οι φακές θα πρέπει να είναι οι χοντρές. Επιπλέον προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε μερικές μαύρες ελιές και ρίγανη. Όσο για το ξύδι, αυτό πρέπει να ...

Get Recipe

Φακές με λουκάνικο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Εάν το λουκάνικο είναι πικάντικο ή καυτερό, αντικαταστήστε το κόκκινο πιπέρι με μια καυτερή κόκκινη πιπερίτσα. Επιπλέον, η προσθήκη θυμαριού, δεντρολίβανου και 2 φύλλων φασκόμηλου ...

Get Recipe

Ψωμάκια με μανιτάρια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για περισσότερη νοστιμιά, θα μπορούσατε για το τηγάνισμα των μανιταριών, αντί για λάδι να προσθέσετε λίγο βούτυρο (25 γρ.). Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το ψωμί ...

Get Recipe

Πατάτες με κρέμα και σκόρδο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για ένα καλό ψήσιμο πρέπει να διαλέγετε πατάτες που έχουν το ίδιο μέγεθος. Αν τέλος δεν είστε λάτρεις της κρέμας γάλακτος μπορείτε να την αντικαταστήσετε ...

Get Recipe

Μπρουσκέτες με μανιτάρια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για πιο τραγανό αποτέλεσμα μπορείτε να φρυγανίσετε το ψωμί πριν το μείγμα. Σε αυτή την περίπτωση το ψήσιμο στο γκριλ θα είναι περίπου 3 λεπτά, ...

Get Recipe

Μελιτζάνες τυλιχτές

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ο κιμάς που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μοσχαρίσιος. Η κεφαλογραβιέρα μπορεί να αντικατασταθεί με παρμεζάνα ή φέτα. Τέλος, η ίδια συνταγή μπορεί να αντικαταστήσει ...

Get Recipe

Κουνουπιδοκεφτέδες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κουνουπίδι αν θα είναι ½ ή ολόκληρο, εξαρτάται από το μέγεθός του. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι τα υλικά είναι ...

Get Recipe

Γευστικές τυροκροκέτες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Πριν να τηγανίσετε τις τυροκροκέτες, έτσι όπως είναι αλευρωμένες, μπορείτε να τις βάλετε για 10 λεπτά περίπου στο ψυγείο, έτσι ώστε να ενοποιηθεί το αλεύρι ...

Get Recipe

Διαφορετικά αυγά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για την μαγιονέζα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους κρόκους 2 ωμών αυγών. Όσο για την οξύτητα της μαγιονέζας, αυτή μπορείτε να την αυξήσετε ή να ...

Get Recipe

Σαλάτα με χάντρες

290 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Φασολάκια

265 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Άπαχα μπιφτέκια

255 θερμίδες η μερίδα

Get Recipe

Ψητά λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ψητά λαχανικά μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα και πικάντικα αν αναμίξετε 100γρ. βούτυρο, 2 σταγόνες ταμπάσκο, 1 πρέζα τσίλι, λίγο πάπρικα και μερικές σταγόνες λεμόνι. ...

Get Recipe

Μανιτάρια σε κόκκινο κρασί

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα μανιτάρια περιέχουν 90% νερό γι’ αυτό αφού τα κόψετε σε κομμάτια, χρησιμοποιήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίξτε τα μανιτάρια και αφήστε τα να βγάλουν όλο ...

Get Recipe

Κολοκυθάκια με τυρί

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οποιοδήποτε αρωματικό όπως μαϊντανός, ή άνηθος θα απογειώσει τη γεύση. Προσοχή χρειάζεται στο βράσιμο των κολοκυθιών. Δεν πρέπει να μαλακώσουν τελείως.

Get Recipe

Κολοκυθάκια αυγολέμονο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και χωρίς τον κιμά, όπως και αντί για δυόσμο μπορείτε να βάλετε μαϊντανό. Η συνταγή μας είναι γρήγορη μια ...

Get Recipe

Φασόλια με ντρέσινγκ

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει το ντρέσινγκ αρκεί να πολτοποιήσετε το σκόρδο να ψιλοκόψετε το δυόσμο και σ΄ένα μπολ να αναμείξετε το γιαούρτι, το σκόρδο και το ...

Get Recipe

Αγκινάρες αλα Πολίτα

facebook: Πέππας Φρουτεμπορική

Get Recipe

Χοιρινό με πράσα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το χοιρινό που θα αγοραστεί για αυτή τη συνταγή, είναι προτιμότερο να είναι χωρίς κόκαλο. Αν έχετε τη δυνατότητα, βάλτε τις μπουκιές του χοιρινού περίπου ...

Get Recipe

Χοιρινό με μήλα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του χοιρινού που είναι κατάλληλο γι’ αυτή τη συνταγή είναι το μπούτι, το οποίο μετά το ψήσιμο κόβεται εύκολα σε μερίδες. Επιπλέον μην ...

Get Recipe

Βοδινό στιφάδο με καρότα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το βοδινό μπορεί επίσης να συνοδευτεί με πατάτες ατμού ή τηγανιτές ή ακόμη και με κοντά ζυμαρικά.

Get Recipe

Πάπια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για περισσότερη νοστιμιά και για να σας γίνει ζουμερή η πάπια μπορείτε εκτός από λάδι, να τη βουτυρώσετε μέσα-έξω. Επιπλέον προσέξτε να μην σας “αρπάξει” ...

Get Recipe

Πανσέτα με σάλτσα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλιά μέλι και λίγο (4-5 κουταλιές) καυτερό πιπέρι. Ακόμη μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ρίγανη με θυμάρι και ...

Get Recipe

Μοσχαρίσια σουβλάκια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του μοσχαριού που κόβεται εύκολα είναι το κιλότο. Αν θέλετε αυτή την προετοιμασία μπορεί να την κάνει και ο κρεοπώλης σας. Για να ...

Get Recipe

Μοσχάρι με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να κόψει τα μοσχαρίσια φιλέτα σε πολύ λεπτές φέτες. Αν πάλι εκτελέσετε τη συνταγή στο φούρνο, τότε αυτά θα πρέπει ...

Get Recipe

Κρέας με ρεβίθια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος είναι το ποντίκι ή το χοντρό. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε ότι το χοντρό είναι πεντανόστιμο στο βράσιμο. Εκτός ...

Get Recipe

Κοτόπουλο λεμονάτο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν τα μπούτια από το κοτόπουλο δεν σας αρέσουν, μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη, να σας κόψει το υπόλοιπο σε παϊδάκια και να χρησιμοποιήσετε ...

Get Recipe

Κοτόπουλο γεμιστό

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τον φούρνο πρέπει να τον έχετε προθερμάνει. Αν αγαπάτε τις εξωτικές γεύσεις μπορείτε να προσθέσετε και ½ φλιτζάνι λεπτοκομμένα αμύγδαλα. Για να δείτε αν το ...

Get Recipe

Μπριζόλες με σάλτσα βουτύρου

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή αυτή γίνεται πεντανόστιμη με μοσχαρίσιο κρέας και η κάθε μπριζόλα περίπου 200γρ. Πριν τις βάλετε δε στο μαρινάρισμα καλό είναι να τις χτυπήσετε ...

Get Recipe

Μπριζολάκια στη σχάρα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο μέρος του ζώου για τις μπριζόλες είναι ο λαιμός. Καλό είναι κατά τη διάρκεια του μαριναρίσματος ανά μία ή μιάμιση ώρα να τις ...

Get Recipe

Αρνί τυλιγμένο σε μαρούλι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι αρνιού είναι η σπάλα, την οποία μπορείτε να ζητήσετε να την ξεκοκαλίσουν ή το μπούτι. Το μυστικό για τέλεια γεύση είναι η ...

Get Recipe

Lemon pie

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει σωστή η ζύμη της τάρτας, πρέπει όταν την τυλίγετε να την βάλετε περίπου για 30 λεπτά στο ψυγείο. Το φύλλο δε που ...

Get Recipe