ΓΛΥΚΑ
Γιορτινά ταρτάκια
www.kandylas.gr kandylas1927 Χαλβάς Βέροιας Κανδύλας Υλικά Για τη ζύμη 2 φλ. αλεύρι 1 αβγό 4 κ.σ. ζάχαρη 200 γρ βούτυρο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι Για...
Cookies με φυστικοβούτυρο
Facebook: agrolicious.gr Instagram: agrolicious.gr www.agrolicious.gr
Κανταΐφι με καρύδια και σιρόπι ζεστής σοκολάτας
FB : Zaxaroplasteio Kaggelis www.kaggelis.com
Κρέμα λεμονιού
Προτείνουμε Αν θέλετε μπορείτε να αποφύγετε τα αυγά, η γεύση της κρέμας δεν θα αλλάξει. Η ευελιξία αυτής της κρέμας είναι ανεκτίμητη, μπορεί να χρησιμεύσει για γέμισμα, να συνοδεύσει ή...
Cupcakes με σύκα
Προτείνουμε Να θυμάστε ότι για να δείτε αν είναι έτοιμα τα cupcakes, καρφώνετε ένα μαχαίρι: Αν αυτό βγει καθαρό τα κεκάκια είναι έτοιμα. Επίσης τα σύκα, το βασικό συστατικό σε...
Παγωτό με φιστίκια
taleporosgeorge@yahoo.gr
Κορμός με μαρμελάδα
http://www.getcoffee.gr
Παστέλι με πορτοκάλι
Κεντρικό: Ακριτοχώρι Μεσσηνίας | Tηλ.: 27250 61442 Αποθήκες: Άνω Λιόσια Αττικής | Τηλ.: 210 2486925 Κιν.: 6972 600746 E-mail: melixaris@yahoo.gr Μελισσοκομία Χ.Φωτοπουλου “Μελι Ταϋγετου” www.melifotopoulos.gr www.melitaygetos.com Υλικά 1 κιλό...
Κουλουράκια με μαρμελάδα
To filema tis Lelas @tofilema_tislelas www.tofilematislelas.gr
Τούρτα με κάστανα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να ξεφλουδίσουν εύκολα τα αμύγδαλα, βουτήξτε τα μέσα σε καυτό νερό. Η συνταγή είναι για φόρμα διαμέτρου 24 εκατ. Προσοχή, πριν ρίξετε το μίγμα...
Σουφλέ βερίκοκο με μέλι
www.arkadiko-meli.gr Υλικά 180 ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ψιλή ζάχαρη 2 κρόκοι αβγών 1 ½ κουταλιά μέλι 1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού 4 ασπράδια αβγών Ζάχαρη άχνη Λάδι Εκτέλεση...
Σουφλέ πορτοκάλι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το βασικό σημείο για την επιτυχία της συνταγής σας είναι όταν ενσωματώνεται η μαρέγκα με την κρέμα. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι σταθερές και...
Σοκολάτα με φρούτα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα υλικά της συνταγής εκτός από τη μαύρη σοκολάτα και το ζελέ είναι και η βασική για παντεσπάνι σοκολάτας. Οπότε, αν θέλετε, μπορείτε να το...
Σφουγγαράκια τυριού
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα σφουγγαράκια τυριού καλό είναι να φαγωθούν φρέσκα. Αν όμως κάνετε μεγάλη ποσότητα διατηρήστε τα για μερικές μέρες. Απλά πρέπει να τα “ξαναποτίσετε” με σιρόπι...
Lemon pie
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει σωστή η ζύμη της τάρτας, πρέπει όταν την τυλίγετε να την βάλετε περίπου για 30 λεπτά στο ψυγείο. Το φύλλο δε που...
Κέικ με κολοκυθάκια
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κέικ μπορεί να γίνει και με επικάλυψη κρέμας πορτοκαλιού. Για να την ετοιμάσετε θα πρέπει να χτυπήσετε 250γρ. τυρί κρέμα, 120γρ. βούτυρο μαλακό, 1...
Μπισκότα Ελαιόλαδου
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μας μπορεί να συνοδευτεί με ντομάτα και φέτα αρκεί να Βουτήξτε το κάθε μπισκότο για πολύ λίγο μέσα σε νερό και τοποθετήστε τα σε...