ΣΟΥΠΕΣ
Σούπα σπανάκι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μας σερβίρεται καυτή και μπορείτε να την γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κρουτόν. Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το φρέσκο σπανάκι με κατεψυγμένο όπως...
Σούπα με θαλασσινά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ψάρια που είναι κατάλληλα για βράσιμο είναι το λαβράκι, η σκορπίνα, ο μπακαλιάρος κ.α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος ή ένα φιλέτο απ’ όλα....
Σούπα λαχανικών
To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε μέσα στο νερό να έχετε διαλύσει ένα κύβο λαχανικών. Επίσης, λίγο μοσχοκάρυδο θα “χαρίσει” άρωμα και επιπλέον νοστιμιά. Το φαγητό μας θέλει περίπου 45-55...
Σούπα καρότου
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κρασί θα πρέπει να είναι λευκό ξηρό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το νερό με ζωμό λαχανικών. Τέλος, για μια εξωτική γεύση σένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο...
Ψαρόσουπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια τέλεια ψαρόσουπα προτιμήστε μπακαλιάρο, σκορπιό και φαγκριά. Ένα μυστικό για να μην σκορπίσουν τα ψάρια είναι να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε και...
Πράσινη σούπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα μανιτάρια, θα πρέπει να τα βουρτσίσετε, να τα πλύνετε σε τρεχούμενο νερό και να τα μουσκέψετε, καλύπτοντάς τα με νερό...
Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει καλά η ανάμειξη του βουτύρου με το σκόρδο, θα πρέπει το πρώτο να είναι μαλακό και να το ανακατέψετε καλά. Ένα δεύτερο...
Γαριδόσουπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σερβίρετε τη σούπα ζεστή. Οι γαρίδες θα πρέπει να έχουν μέτριο μέγεθος και καλό είναι πριν τις κόψετε να τις έχετε σοτάρει σε λίγο λάδι,...
Αγκινάρες σούπα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε στο νερό που θα συμπληρώσετε να έχετε λιώσει ένα κύβο λαχανικών ή κότας. Επίσης μαζί με το χυμό μπορείτε να προσθέσετε 50γρ. κρέμα γάλακτος.