Untitled Document

ΣΟΥΠΕΣ

Σούπα σπανάκι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μας σερβίρεται καυτή και μπορείτε να την γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κρουτόν. Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το φρέσκο σπανάκι με κατεψυγμένο όπως ...

Get Recipe

Σούπα με θαλασσινά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα ψάρια που είναι κατάλληλα για βράσιμο είναι το λαβράκι, η σκορπίνα, ο μπακαλιάρος κ.α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος ή ένα φιλέτο απ’ όλα. ...

Get Recipe

Σούπα λαχανικών

To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε μέσα στο νερό να έχετε διαλύσει ένα κύβο λαχανικών. Επίσης, λίγο μοσχοκάρυδο θα “χαρίσει” άρωμα και επιπλέον νοστιμιά. Το φαγητό μας θέλει περίπου 45-55 ...

Get Recipe

Σούπα καρότου

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κρασί θα πρέπει να είναι λευκό ξηρό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το νερό με ζωμό λαχανικών. Τέλος, για μια εξωτική γεύση σένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ...

Get Recipe

Ψαρόσουπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια τέλεια ψαρόσουπα προτιμήστε μπακαλιάρο, σκορπιό και φαγκριά. Ένα μυστικό για να μην σκορπίσουν τα ψάρια είναι να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε και ...

Get Recipe

Πράσινη σούπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα μανιτάρια, θα πρέπει να τα βουρτσίσετε, να τα πλύνετε σε τρεχούμενο νερό και να τα μουσκέψετε, καλύπτοντάς τα με νερό ...

Get Recipe

Κρεμμυδόσουπα με έμενταλ

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνει καλά η ανάμειξη του βουτύρου με το σκόρδο, θα πρέπει το πρώτο να είναι μαλακό και να το ανακατέψετε καλά. Ένα δεύτερο ...

Get Recipe

Γαριδόσουπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σερβίρετε τη σούπα ζεστή. Οι γαρίδες θα πρέπει να έχουν μέτριο μέγεθος και καλό είναι πριν τις κόψετε να τις έχετε σοτάρει σε λίγο λάδι, ...

Get Recipe

Αγκινάρες σούπα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε στο νερό που θα συμπληρώσετε να έχετε λιώσει ένα κύβο λαχανικών ή κότας. Επίσης μαζί με το χυμό μπορείτε να προσθέσετε 50γρ. κρέμα γάλακτος.

Get Recipe