
Σαλάτα τουρλού
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην σαλάτα επίσης μπορείτε να προσθέσετε δυόσμο, κόκκινη πιπεριά ή να αντικαταστήσετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μ’ ένα ξερό μεσαίου μεγέθους. Τέλος, η σαλάτα αυτή μπορεί ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην σαλάτα επίσης μπορείτε να προσθέσετε δυόσμο, κόκκινη πιπεριά ή να αντικαταστήσετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μ’ ένα ξερό μεσαίου μεγέθους. Τέλος, η σαλάτα αυτή μπορεί ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψήσιμο των λαχανικών μπορεί να γίνει και από νωρίς, όπως και το ντρέσινγκ. Μια παραλαγή της συνταγής είναι να αντικαταστήσετε το ροκφόρ με φέτα.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η σαλάτα μας είναι καλύτερα να σερβιριστεί κρύα. Όσο για το ξύδι που θα προσθέσετε, αρκούν δυο κουταλιές τις σούπας. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αντί για μαυρομάτικα, κόκκινα φασόλια και καλαμπόκι σε κονσέρβα. Το ρύζι καλό είναι να είναι μακρύκοκκο. Προαιρετικά μπορείτε να ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μια διαφορετική αλλά γευστικότατη σάλτσα για τη σαλάτα σας, μπορείτε να αναμίξετε 2/3 φλ. λάδι, 1 κ.σ. μουστάρδα και ½ φλ. μηλόξυδο. Χτυπήστε όλα ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να διακοσμήσετε το πιάτο με αυγά βρασμένα και κομμένα στα τέσσερα. Θα χρειαστείτε 3-4 αυγά. Επιπλέον μπορείτε να σερβίρετε τη σαλάτα και τη μαγιονέζα ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν σας αρέσουν οι διαφοροποιημένες σαλάτες, μπορείτε να προσθέσετε καλαμπόκι (κονσέρβα) ή ψιλοτριμμένη καρυδόψιχα. Τέλος, προσοχή χρειάζεται αν προσθέσετε αλάτι, γιατί το dressing είναι λίγο ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καταλληλότερο ρύζι για αυτή τη συνταγή είναι το μακρύκοκκο. Επίσης στο νερό που βράζει μπορείτε να προσθέσετε ένα κύβο λαχανικών ή μυρωδικών για περισσότερη ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να μετατρέψετε αυτή τη σαλάτα σε ένα πλήρες γεύμα, μπορείτε να κόψετε 1-2 φέτες ψωμί σε κυβάκια και να τα τηγανίσετε σε λίγο λάδι. ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν θέλετε μπορείτε να πρσθέσετε και λίγο μαρούλι ή με αυτό να στρώσετε μία πιατέλα και να τοποθετήσετε την πατατοσαλάτα πάνω του. Μία επιπλέον συμβουλή ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να γίνουν πιο ζουμερά τα παντζάρια, τα οποία αν είναι μικρά τα κόβετε στη μέση, αν είναι μεγαλύτερα σε φέτες, μπορείτε να τα βάλετε ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κοτόπουλο πρέπει να είναι μέτριο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το στήθος από ένα μεγαλύτερο. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε φέτες αβοκάντο και ρύζι, το ...
To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην σαλάτα μπορείτε να προσθέσετε οπουδήποτε ωμό πράσινο λαχανικό. Όσο για το ξίδι, αυτό θα πρέπει να είναι περίπου 2 κουταλιές της σούπας.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη δροσερή αυτή σαλάτα μπορείτε να προσθέσετε άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο. Τέλος, μία συμβουλή μας είναι να αφήσετε τους ανθούς πάνω σε απορροφητικό χαρτί, μετά ...
To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προσθήκη σελινόριζας κομμένης σε κύβους, πάπρικας ακόμη και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένο ρύζι θα κάνει πιο λαχταριστή τη σαλάτα.