Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να αντικαταστήσει τα ρεβίθια με τα κουκιά ή αντί για την κατσαρόλα, να γίνει στο φούρνο. Σε αυτή την περίπτωση αφήνετε ...
To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει Το πιάτο αυτό μπορεί να σερβιριστεί αντικαθιστώντας το χοιρινό παστό με σύγκλινο. Έτσι η γεύση και η πρωτοτυπία του πιάτου πράγματι είναι τέλεια.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για να αποφύγετε την διαδικασία του μουλιάσματος στα κουκιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποφλοιωμένα. Αν δεν αγαπάτε το λουκάνικο, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χοιρινό κρέας. ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η φάβα κατά το βρασμό της, βγάζει αφρούς οι οποίοι πρέπει να αφαιρούνται με μια τρυπητή κουτάλα, όπως και το ανακάτεμά της πρέπει να γίνεται ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οι φακές θα πρέπει να είναι οι χοντρές. Επιπλέον προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε μερικές μαύρες ελιές και ρίγανη. Όσο για το ξύδι, αυτό πρέπει να ...
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Εάν το λουκάνικο είναι πικάντικο ή καυτερό, αντικαταστήστε το κόκκινο πιπέρι με μια καυτερή κόκκινη πιπερίτσα. Επιπλέον, η προσθήκη θυμαριού, δεντρολίβανου και 2 φύλλων φασκόμηλου ...