Untitled Document

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ψωμάκια με μανιτάρια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για περισσότερη νοστιμιά, θα μπορούσατε για το τηγάνισμα των μανιταριών, αντί για λάδι να προσθέσετε λίγο βούτυρο (25 γρ.). Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το ψωμί ...

Get Recipe

Πατάτες με κρέμα και σκόρδο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για ένα καλό ψήσιμο πρέπει να διαλέγετε πατάτες που έχουν το ίδιο μέγεθος. Αν τέλος δεν είστε λάτρεις της κρέμας γάλακτος μπορείτε να την αντικαταστήσετε ...

Get Recipe

Ντομάτες με αυγά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ποσότητα των αυγών, εξαρτάται από το μέγεθος που θα έχουν οι ντομάτες. Αν οι ντομάτες είναι μεγάλες, προτείνουμε μεσαίο μέγεθος, τότε τα αυγά θα ...

Get Recipe

Μπρουσκέτες με μανιτάρια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για πιο τραγανό αποτέλεσμα μπορείτε να φρυγανίσετε το ψωμί πριν το μείγμα. Σε αυτή την περίπτωση το ψήσιμο στο γκριλ θα είναι περίπου 3 λεπτά, ...

Get Recipe

Μελιτζάνες τυλιχτές

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ο κιμάς που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μοσχαρίσιος. Η κεφαλογραβιέρα μπορεί να αντικατασταθεί με παρμεζάνα ή φέτα. Τέλος, η ίδια συνταγή μπορεί να αντικαταστήσει ...

Get Recipe

Κουνουπιδοκεφτέδες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κουνουπίδι αν θα είναι ½ ή ολόκληρο, εξαρτάται από το μέγεθός του. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι τα υλικά είναι ...

Get Recipe

Γευστικές τυροκροκέτες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Πριν να τηγανίσετε τις τυροκροκέτες, έτσι όπως είναι αλευρωμένες, μπορείτε να τις βάλετε για 10 λεπτά περίπου στο ψυγείο, έτσι ώστε να ενοποιηθεί το αλεύρι ...

Get Recipe

Διαφορετικά αυγά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για την μαγιονέζα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους κρόκους 2 ωμών αυγών. Όσο για την οξύτητα της μαγιονέζας, αυτή μπορείτε να την αυξήσετε ή να ...

Get Recipe