ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Ντομάτες γεμιστές
www.krasotyri-giannou.gr
Ψωμάκια με μανιτάρια
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για περισσότερη νοστιμιά, θα μπορούσατε για το τηγάνισμα των μανιταριών, αντί για λάδι να προσθέσετε λίγο βούτυρο (25 γρ.). Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το ψωμί...
Πατάτες με κρέμα και σκόρδο
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για ένα καλό ψήσιμο πρέπει να διαλέγετε πατάτες που έχουν το ίδιο μέγεθος. Αν τέλος δεν είστε λάτρεις της κρέμας γάλακτος μπορείτε να την αντικαταστήσετε...
Ντομάτες με αυγά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ποσότητα των αυγών, εξαρτάται από το μέγεθος που θα έχουν οι ντομάτες. Αν οι ντομάτες είναι μεγάλες, προτείνουμε μεσαίο μέγεθος, τότε τα αυγά θα...
Μπρουσκέτες με μανιτάρια
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για πιο τραγανό αποτέλεσμα μπορείτε να φρυγανίσετε το ψωμί πριν το μείγμα. Σε αυτή την περίπτωση το ψήσιμο στο γκριλ θα είναι περίπου 3 λεπτά,...
Μελιτζάνες τυλιχτές
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ο κιμάς που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μοσχαρίσιος. Η κεφαλογραβιέρα μπορεί να αντικατασταθεί με παρμεζάνα ή φέτα. Τέλος, η ίδια συνταγή μπορεί να αντικαταστήσει...
Κουνουπιδοκεφτέδες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κουνουπίδι αν θα είναι ½ ή ολόκληρο, εξαρτάται από το μέγεθός του. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι τα υλικά είναι...
Γευστικές τυροκροκέτες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Πριν να τηγανίσετε τις τυροκροκέτες, έτσι όπως είναι αλευρωμένες, μπορείτε να τις βάλετε για 10 λεπτά περίπου στο ψυγείο, έτσι ώστε να ενοποιηθεί το αλεύρι...
Διαφορετικά αυγά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για την μαγιονέζα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους κρόκους 2 ωμών αυγών. Όσο για την οξύτητα της μαγιονέζας, αυτή μπορείτε να την αυξήσετε ή να...