ΚΡΕΑΣ
Χοιρινό με ρούμι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Γι’ αυτή τη συνταγή θα πρέπει το κρέας να είναι χωρίς κόκκαλο για να μπορεί να κοπεί κατά το σερβίρισμα σε φέτες. Άρα το χοιρινό...
Χοιρινό με πράσα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το χοιρινό που θα αγοραστεί για αυτή τη συνταγή, είναι προτιμότερο να είναι χωρίς κόκαλο. Αν έχετε τη δυνατότητα, βάλτε τις μπουκιές του χοιρινού περίπου...
Χοιρινό με μήλα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του χοιρινού που είναι κατάλληλο γι’ αυτή τη συνταγή είναι το μπούτι, το οποίο μετά το ψήσιμο κόβεται εύκολα σε μερίδες. Επιπλέον μην...
Κρέπες με χοιρινό
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σε αυτή τη συνταγή το χοιρινό θα πρέπει να μην έχει κόκαλο, δηλαδή μπορεί να είναι από το μπούτι και πρέπει να κοπεί σε μικρά...
Χοιρινό με φάβα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προτεινόμενη συνταγή, γίνετε πεντανόστιμη αν προτιμηθεί ψαχνό κομμάτι χοιρινού. Επιπλέον εδώ θα πρέπει να σερβιριστεί η συνταγή μας με το κρέας ζεστό και τη...
Βοδινό στιφάδο με καρότα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το βοδινό μπορεί επίσης να συνοδευτεί με πατάτες ατμού ή τηγανιτές ή ακόμη και με κοντά ζυμαρικά.
Συκώτι με κρεμμύδια
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η πρώτη λεπτομέρεια είναι να αφήσετε λίγο τα κρεμμύδια και τις πιπεριές να καραμελώσουν σε κάποια σημεία. Έτσι η συνταγή σας θα έχει και καλύτερη...
Σεφταλιά με πίτες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η σωστή αναλογία κρέατος για τον κιμά, στο ένα κιλό, είναι 600γρ. μοσχάρι και 400γρ. χοιρινό. Έτσι η σεφταλιά θα γίνει ζουμερή αλλά και πεντανόστιμη....
Ψαρονέφρι με σκόρδο
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψαρονέφρι καλό είναι να είναι κομμένο σε ροδέλες. Τέλος, αν η σάλτσα σκόρδου γίνει αραιή, μπορείτε να την βράσετε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να...
Πάπια με λαχανικά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για περισσότερη νοστιμιά και για να σας γίνει ζουμερή η πάπια μπορείτε εκτός από λάδι, να τη βουτυρώσετε μέσα-έξω. Επιπλέον προσέξτε να μην σας “αρπάξει”...
Πανσέτα με σάλτσα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλιά μέλι και λίγο (4-5 κουταλιές) καυτερό πιπέρι. Ακόμη μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ρίγανη με θυμάρι και...
Παϊδάκια με τσίλι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα αρνίσια παϊδάκια είναι τα ιδανικότερα για αυτή τη συνταγή μας. Εκτός από τη σχάρα, μπορείτε να τα φτιάξετε και σ’ ένα τηγάνι με ραβδώσεις....
Μοσχαρίσια σουβλάκια
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του μοσχαριού που κόβεται εύκολα είναι το κιλότο. Αν θέλετε αυτή την προετοιμασία μπορεί να την κάνει και ο κρεοπώλης σας. Για να...
Μοσχάρι με λαχανικά
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να κόψει τα μοσχαρίσια φιλέτα σε πολύ λεπτές φέτες. Αν πάλι εκτελέσετε τη συνταγή στο φούρνο, τότε αυτά θα πρέπει...
Μοσχάρι με κρέμα μελιτζάνας
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι μοσχαριού γι αυτή την συνταγή είναι το κιλότο ή σπάλα. Ζητήστε να σας το κόψει μπουκιές ο κρεοπώλης σας. Επιπλέον μπορείτε να...
Μοσχάρι με κεφαλοτύρι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος πρέπει να είναι νουά για να γίνει τρυφερό. Για πιο ανατολίτικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε λίγη κανέλα και γαρίφαλο όπως...
Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια
site: www.e-meat.gr facebook: e-meat.gr
Κρέας με ρεβίθια
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος είναι το ποντίκι ή το χοντρό. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε ότι το χοντρό είναι πεντανόστιμο στο βράσιμο. Εκτός...
Κοτόπουλο με γέμιση
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το πλιγούρι αποτελεί νόστιμη γέμιση για το κοτόπουλο ειδικά όταν περιέχει και άλλα υλικά όπως στη συνταγή μας. Αν θέλετε να μην γεμίσετε το εσωτερικό...
Κοτόπουλο λεμονάτο
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν τα μπούτια από το κοτόπουλο δεν σας αρέσουν, μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη, να σας κόψει το υπόλοιπο σε παϊδάκια και να χρησιμοποιήσετε...
Κοτόπουλο γεμιστό
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τον φούρνο πρέπει να τον έχετε προθερμάνει. Αν αγαπάτε τις εξωτικές γεύσεις μπορείτε να προσθέσετε και ½ φλιτζάνι λεπτοκομμένα αμύγδαλα. Για να δείτε αν το...
Καυτερό κοτόπουλο
http://sunspices.gr FB: Ήλιος Μπαχαρικά YOUTUBE: ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα SUN Spices Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ποσότητα των μπαχαρικών πρέπει να είναι 1 κουτ. του γλυκού ή ½ κουτ. ανάλογα...
Γίδα με αγκινάρες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην προτεινόμενη συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατσικάκι ή μικρό – νεαρό αρνί. Αν πάλι “αγαπάτε” τη γίδα, θα πρέπει αυτή να “ζεματιστεί” και να...
Γεμιστή γαλοπούλα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη γέμιση, αν σας αρέσουν τα πρωτότυπα, μπορείτε να προσθέσετε 1 πράσινο μήλο και 10 βρασμένα κάστανα, κομμένα σε κύβους. Επιπλέον για μια γλυκόξινη γεύση...
Μπριζόλες με σάλτσα βουτύρου
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή αυτή γίνεται πεντανόστιμη με μοσχαρίσιο κρέας και η κάθε μπριζόλα περίπου 200γρ. Πριν τις βάλετε δε στο μαρινάρισμα καλό είναι να τις χτυπήσετε...
Μπριζολάκια στη σχάρα
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο μέρος του ζώου για τις μπριζόλες είναι ο λαιμός. Καλό είναι κατά τη διάρκεια του μαριναρίσματος ανά μία ή μιάμιση ώρα να τις...
Αρνί τυλιγμένο σε μαρούλι
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι αρνιού είναι η σπάλα, την οποία μπορείτε να ζητήσετε να την ξεκοκαλίσουν ή το μπούτι. Το μυστικό για τέλεια γεύση είναι η...
Αρνάκι με πατάτες
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Καλό είναι το αρνάκι να είναι γάλακτος. Για ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα στο αρνάκι, μπορείτε, όταν αυτό είναι τραγανιστό, να το βγάλετε, να το μουσκέψετε με...
Αγριογούρουνο τηγανιτό
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του αγριογούρουνου καλό είναι να είναι χωρίς κόκκαλο. Αν το κρέας σας βγει λίγο στεγνό ένα τρικ είναι να προσθέσετε μια σος από...