ΚΡΕΑΣ

Χοιρινή πανσέτα
Σουβλάκια μοσχαρίσια με ντοματίνια
Χοιρινό κοκκινιστό
Μοσχαρίσιο Κόρντον Μπλου (CORDON BLEU)
Μεσογειακό Αρνί
Αρνί κοκκινιστό με παπαρδέλες
Αρνάκι ρολό
Γευστικά δεματάκια
Παϊδάκια γεμιστά
Κεφτεδάκια από συκώτι
Χοιρινό με κάστανα
Χοιρινό γεμιστό
Χοιρινές κοτολέτες
Χοιρινά φιλέτα με πουρέ
Τηγανιά χοιρινό
Συκώτι με ντομάτα
Συκώτι με κρασί
Ρολό με μπόλια
Γεμιστό ψαρονέφρι
Πολίτικοι κεφτέδες
Πατσάς
Μοσχαρίσιες μπριζόλες
Μοσχάρι με κάστανα
Μοσχαράκι αυγολέμονο
Μαρινάδα για BBQ (Μοσχάρι – Χοιρινό)
Μαρινάδα για μπριζόλες
Λουκάνικα με σάλτσα ντομάτας
Κρέας με πιπεριές
Κοτόπουλο φρικασέ
Κεφτέδες με σως
Πανσέτες καυτερές
Φωλιά μοσχαριού
Μπριζόλες με κρασόξιδο
Αρνί με σταφίδες
Αρνί με μπάμιες
Συκώτι με κρασί
Ζυγούρι με ρύζι
Χοιρινό με φασόλια
Σουβλάκι αρνιού
Σνίτσελ ρολάκια
Συκώτι στο τηγάνι
Μοσχαρίσια ρολάκια
Ρολό με μπόλια
Μοσχαράκι αυγολέμονο
Τυλιχτά παϊδάκια
Κατσίκι με μακαρόνια
Κοτόπουλο τυλιχτό με αγκινάρες
Κοτόπουλο πιπεράτο
Κοτόπουλο με κρασί
Γουρουνόπουλο με μπύρα
Γιαουρτοσουβλάκια
Φρικασέ
Μπριζόλες στο τηγάνι
Μπριζόλες με τυρί
Αρνί στιφάδο με δαμάσκηνα
Αρνάκι με λαχανικά
Πικάντικα μπιφτέκια
Χοιρινό με ρούμι

Χοιρινό με ρούμι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Γι’ αυτή τη συνταγή θα πρέπει το κρέας να είναι χωρίς κόκκαλο για να μπορεί να κοπεί κατά το σερβίρισμα σε φέτες. Άρα το χοιρινό...

Get Recipe

Χοιρινό με πράσα

Χοιρινό με πράσα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το χοιρινό που θα αγοραστεί για αυτή τη συνταγή, είναι προτιμότερο να είναι χωρίς κόκαλο. Αν έχετε τη δυνατότητα, βάλτε τις μπουκιές του χοιρινού περίπου...

Get Recipe

Χοιρινό με μήλα

Χοιρινό με μήλα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του χοιρινού που είναι κατάλληλο γι’ αυτή τη συνταγή είναι το μπούτι, το οποίο μετά το ψήσιμο κόβεται εύκολα σε μερίδες. Επιπλέον μην...

Get Recipe

Κρέπες με χοιρινό

Κρέπες με χοιρινό

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Σε αυτή τη συνταγή το χοιρινό θα πρέπει να μην έχει κόκαλο, δηλαδή μπορεί να είναι από το μπούτι και πρέπει να κοπεί σε μικρά...

Get Recipe

Χοιρινό με φάβα

Χοιρινό με φάβα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προτεινόμενη συνταγή, γίνετε πεντανόστιμη αν προτιμηθεί ψαχνό κομμάτι χοιρινού. Επιπλέον εδώ θα πρέπει να σερβιριστεί η συνταγή μας με το κρέας ζεστό και τη...

Get Recipe

Βοδινό στιφάδο με καρότα

Βοδινό στιφάδο με καρότα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το βοδινό μπορεί επίσης να συνοδευτεί με πατάτες ατμού ή τηγανιτές ή ακόμη και με κοντά ζυμαρικά.

Get Recipe

Συκώτι με κρεμμύδια

Συκώτι με κρεμμύδια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η πρώτη λεπτομέρεια είναι να αφήσετε λίγο τα κρεμμύδια και τις πιπεριές να καραμελώσουν σε κάποια σημεία. Έτσι η συνταγή σας θα έχει και καλύτερη...

Get Recipe

Σεφταλιά με πίτες

Σεφταλιά με πίτες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η σωστή αναλογία κρέατος για τον κιμά, στο ένα κιλό, είναι 600γρ. μοσχάρι και 400γρ. χοιρινό. Έτσι η σεφταλιά θα γίνει ζουμερή αλλά και πεντανόστιμη....

Get Recipe

Ψαρονέφρι με ζαμπόν και γραβιέρα
Ψαρονέφρι με σκόρδο

Ψαρονέφρι με σκόρδο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψαρονέφρι καλό είναι να είναι κομμένο σε ροδέλες. Τέλος, αν η σάλτσα σκόρδου γίνει αραιή, μπορείτε να την βράσετε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να...

Get Recipe

Πάπια με λαχανικά

Πάπια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για περισσότερη νοστιμιά και για να σας γίνει ζουμερή η πάπια μπορείτε εκτός από λάδι, να τη βουτυρώσετε μέσα-έξω. Επιπλέον προσέξτε να μην σας “αρπάξει”...

Get Recipe

Πανσέτα με σάλτσα

Πανσέτα με σάλτσα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλιά μέλι και λίγο (4-5 κουταλιές) καυτερό πιπέρι. Ακόμη μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ρίγανη με θυμάρι και...

Get Recipe

Παϊδάκια με τσίλι

Παϊδάκια με τσίλι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα αρνίσια παϊδάκια είναι τα ιδανικότερα για αυτή τη συνταγή μας. Εκτός από τη σχάρα, μπορείτε να τα φτιάξετε και σ’ ένα τηγάνι με ραβδώσεις....

Get Recipe

Μπριζόλες με σάλτσα
Μοσχαρίσια σουβλάκια

Μοσχαρίσια σουβλάκια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του μοσχαριού που κόβεται εύκολα είναι το κιλότο. Αν θέλετε αυτή την προετοιμασία μπορεί να την κάνει και ο κρεοπώλης σας. Για να...

Get Recipe

Μοσχάρι με μουστάρδα
Μοσχάρι με λαχανικά

Μοσχάρι με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να κόψει τα μοσχαρίσια φιλέτα σε πολύ λεπτές φέτες. Αν πάλι εκτελέσετε τη συνταγή στο φούρνο, τότε αυτά θα πρέπει...

Get Recipe

Μοσχάρι με κρέμα μελιτζάνας

Μοσχάρι με κρέμα μελιτζάνας

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι μοσχαριού γι αυτή την συνταγή είναι το κιλότο ή σπάλα. Ζητήστε να σας το κόψει μπουκιές ο κρεοπώλης σας. Επιπλέον μπορείτε να...

Get Recipe

Μοσχάρι με κεφαλοτύρι

Μοσχάρι με κεφαλοτύρι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος πρέπει να είναι νουά για να γίνει τρυφερό. Για πιο ανατολίτικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε λίγη κανέλα και γαρίφαλο όπως...

Get Recipe

Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια
Κρέας με ρεβίθια

Κρέας με ρεβίθια

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος είναι το ποντίκι ή το χοντρό. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε ότι το χοντρό είναι πεντανόστιμο στο βράσιμο. Εκτός...

Get Recipe

Κοτόπουλο με ροκφόρ
Κοτόπουλο με γέμιση

Κοτόπουλο με γέμιση

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το πλιγούρι αποτελεί νόστιμη γέμιση για το κοτόπουλο ειδικά όταν περιέχει και άλλα υλικά όπως στη συνταγή μας. Αν θέλετε να μην γεμίσετε το εσωτερικό...

Get Recipe

Κοτόπουλο λεμονάτο

Κοτόπουλο λεμονάτο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν τα μπούτια από το κοτόπουλο δεν σας αρέσουν, μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη, να σας κόψει το υπόλοιπο σε παϊδάκια και να χρησιμοποιήσετε...

Get Recipe

Κοτόπουλο γεμιστό

Κοτόπουλο γεμιστό

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τον φούρνο πρέπει να τον έχετε προθερμάνει. Αν αγαπάτε τις εξωτικές γεύσεις μπορείτε να προσθέσετε και ½ φλιτζάνι λεπτοκομμένα αμύγδαλα. Για να δείτε αν το...

Get Recipe

Κόκκινος πατσάς
Καυτερό κοτόπουλο

Καυτερό κοτόπουλο

http://sunspices.gr FB: Ήλιος Μπαχαρικά YOUTUBE: ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα SUN Spices   Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ποσότητα των μπαχαρικών πρέπει να είναι 1 κουτ. του γλυκού ή ½ κουτ. ανάλογα...

Get Recipe

Κατσικάκι στη γάστρα
Γίδα με αγκινάρες

Γίδα με αγκινάρες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στην προτεινόμενη συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατσικάκι ή μικρό – νεαρό αρνί. Αν πάλι “αγαπάτε” τη γίδα, θα πρέπει αυτή να “ζεματιστεί” και να...

Get Recipe

Γεμιστή γαλοπούλα

Γεμιστή γαλοπούλα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη γέμιση, αν σας αρέσουν τα πρωτότυπα, μπορείτε να προσθέσετε 1 πράσινο μήλο και 10 βρασμένα κάστανα, κομμένα σε κύβους. Επιπλέον για μια γλυκόξινη γεύση...

Get Recipe

Μπριζόλες με σάλτσα βουτύρου

Μπριζόλες με σάλτσα βουτύρου

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή αυτή γίνεται πεντανόστιμη με μοσχαρίσιο κρέας και η κάθε μπριζόλα περίπου 200γρ. Πριν τις βάλετε δε στο μαρινάρισμα καλό είναι να τις χτυπήσετε...

Get Recipe

Μπριζολάκια στη σχάρα

Μπριζολάκια στη σχάρα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο μέρος του ζώου για τις μπριζόλες είναι ο λαιμός. Καλό είναι κατά τη διάρκεια του μαριναρίσματος ανά μία ή μιάμιση ώρα να τις...

Get Recipe

Αρνί τυλιγμένο σε μαρούλι

Αρνί τυλιγμένο σε μαρούλι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι αρνιού είναι η σπάλα, την οποία μπορείτε να ζητήσετε να την ξεκοκαλίσουν ή το μπούτι. Το μυστικό για τέλεια γεύση είναι η...

Get Recipe

Αρνάκι με πατάτες

Αρνάκι με πατάτες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Καλό είναι το αρνάκι να είναι γάλακτος. Για ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα στο αρνάκι, μπορείτε, όταν αυτό είναι τραγανιστό, να το βγάλετε, να το μουσκέψετε με...

Get Recipe

Αγριογούρουνο τηγανιτό

Αγριογούρουνο τηγανιτό

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το κομμάτι του αγριογούρουνου καλό είναι να είναι χωρίς κόκκαλο. Αν το κρέας σας βγει λίγο στεγνό ένα τρικ είναι να προσθέσετε μια σος από...

Get Recipe

Αρωματικό κατσίκι