Untitled Document

ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΡΥΖΙ

Μακαρόνια με γαρίδες

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα μακαρόνια μην τα αφήσετε να βράσουν πολύ. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε το θυμάρι με φρέσκο μαϊντανό το οποίο ρίχνετε πριν το σερβίρισμα. Το κρασί ...

Get Recipe

Ταλιατέλες καρμπονάρα

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Είναι προτιμότερο το κρασί να είναι άσπρο. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε και 100 γρ. τυρί πεκορίνο για ακόμη περισσότερη νοστιμιά.

Get Recipe

Ριζότο με μπλε τυρί

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή μας μπορεί να αντικατασταθεί το μπέικον με ζαμπόν και το νερό με ζωμό λαχανικών. Το μυστικό βρίσκεται, είτε προσθέτετε νερό είτε ζωμό, να ...

Get Recipe

Ρύζι μυρωδάτο στο φούρνο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν σας αρέσουν οι διαφοροποιημένες γεύσεις, μπορείτε να προσθέσετε 2 φλιτζάνια ξανθή σταφίδα ή 1 ματσάκι δυόσμο, όπως και κόκκινο πιπέρι. Γενικά για να σερβιριστεί ...

Get Recipe

Ραβιόλια με σπανάκι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για την μπεσαμέλ θα χρειαστείτε: 2 κ.σ. βούτυρο, 2 κ.σ. αλεύρι, 1 1/4 φλ. γάλα, αλάτι, φρέσκο πιπέρι, μοσχοκάρυδο. Για σφιχτή μπεσαμέλ βάζετε 3 κ.σ. ...

Get Recipe

Πέννες με λουκάνικο

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με ριγκατόνι. Επιπλέον λίγα φύλλα βασιλικού και λίγες μαύρες ελιές στο γαρνίρισμα θα αλλάξουν την εμφάνιση αλλά και ...

Get Recipe

Πένες με ελιές

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να εκτελεστεί και με κοχύλια ή άλλα κοντά ζυμαρικά. Οι καλύτερες ελιές είναι αυτές των καλαμών. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε μία ...

Get Recipe

Λαζάνια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κιμά ή πατάτες ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό. Επίσης μπορείτε να μην βράσετε τα λαζάνια, αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα ...

Get Recipe

Κανελόνια με σπανάκι

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Τα κανελόνια που θα χρειαστείτε, θα πρέπει να μην χρειάζονται προβράσιμο. Το ψήσιμο θα πρέπει να τελειώσει όταν τα κανελόνια και τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν. ...

Get Recipe

Κανελόνια με λαχανικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να κρατήσετε λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα, την οποία θα βάλετε πάνω από τα κανελόνια, πριν την παρμεζάνα. Αν πάλι σας περισσέψει γέμιση, διαμοιράστε την ανάμεσα ...

Get Recipe

Γιουβαρλάκια με τραχανά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το μυστικό για να παραμείνει ζουμί στη συνταγή μας είναι η ποσότητα του τραχανά. Το μισό φλιτζανάκι, μπορεί να είναι και τρεις κουταλιές της σούπας. ...

Get Recipe

Γεμιστά με ζυμαρικά

Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το προτεινόμενο πιάτο είναι ιδιαίτερα γευστικό και έχει λίγες θερμίδες. Αν δεν σας αρέσουν οι πιπεριές, τότε μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με ντομάτες, μεσαίου μεγέθους.

Get Recipe