Cookies με αμύγδαλα
- Difficulty Level Γρήγορο
Ingredients
- 100γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
- 50 γρ. μαργαρίνη
- 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 αυγό
- 50 γρ. ζάχαρη φρουκτόζη
- 1/2 λεμόνι
- 6 αμύγδαλα
- Αντικολλητικό χαρτί
Instructions
- Στο μπολ του μίξερ, ρίχνετε τη μαργαρίνη, τη φρουκτόζη και το ασπράδι του αυγού.
- Όταν αυτά “χτυπηθούν” καλά προσθέτετε λίγο – λίγο το αλεύρι, το μπέικιν και το χυμό του λεμονιού. Όταν το μείγμα ανακατευτεί, στρώνετε ένα ταψί με το αντικολλητικό χαρτί και φτιάχνετε και πλάθετε την ζύμη σε μικρά μπαλάκια.
- Πατάτε καλά το κάθε μπαλάκι, ώστε να γίνει λεπτό. Το τοποθετείτε μέσα στο ταψί, ρίχνοντας από πάνω κομματάκια ή ολόκληρα αμύγδαλα.
- Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείτε περισσότερα κομματάκια αμύγδαλου. Προσοχή η απόσταση του κάθε μπισκότου πρέπει να είναι περίπου 5 εκατοστά.
- Ψήνετε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο και στους 170 βαθμούς.
- Recipe Type : ΓΛΥΚΑ