
Caipirinha
Υλικά
- 2 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
- 1/2 λάιμ
- 40ml Cachaça
- θρυμματισμένος πάγος
Εκτέλεση
- 1. Σε χαμηλό ποτήρι βάζετε τη ζάχαρη και στύβετε το λάιμ, το οποίο έχετε κόψει στα τέσσερα.
- 2. Πιέζετε τις φλούδες του λάιμ μέσα στο ποτήρι με ένα γουδοχέρι ή κουτάλι.
- 3. Προσθέτετε, τέλος, τον θρυμματισμένο πάγο και την Cachaça.
- 4. Έτοιμο!
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική