
Bellini Ροδάκινο
Ingredients
- 2 ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα
- 250ml σαμπάνιας ή άλλου αφρώδους οίνου
- 2 φραμπουάζ
- 2 πρέζες ζάχαρη
- θρυμματισμένος πάγος
Instructions
- 1. Πλύντε και ξεφλουδίστε τα ροδάκινα, αφαιρώντας τα κουκούτσια.
- 2. Στη συνέχεια, πολτοποιήστε τα φρούτα.
- 3. Μοιράστε και στα δύο ποτήρια τον πολτό, προσθέτοντας στο καθένα μία πρέζα ζάχαρη και μία σταγόνα χυμό λεμονιού.
- 4. Ανακατέψτε.
- 5. Γεμίστε τα ποτήρια με πάγο και σαμπάνια
- 6. Στολίστε, τέλος, το χείλος του ποτηριού με ένα φραμπουάζ.
- Recipe Type : Cocktail
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική