
Χοχλιοί με χόντρο
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 500 γρ. χοχλιούς
- 100 γρ. χόντρο
- 2 κρεμμύδια
- 3 ντομάτες
- Κύμινο
- Ελαιόλαδο Κρητικό
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες και τα κρεμμύδια
- 2. Βράζετε τους χοχλιούς σε άφθονο νερό και τους καθαρίζετε πολύ καλά. Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε
- 3. Ρίχνετε τους χοχλιούς και συνεχίζετε το τσιγάρισμα για λίγο
- 4. Ρίχνετε την ντομάτα, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι
- 5. Τα αφήνετε να πάρουν μερικές βράσεις. Προσθέτετε 3 φλιτζάνια νερό και όταν βράσει ρίχνετε τον χόντρο χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να απορροφηθούν όλα τα υγρά του
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική