
Ρολό με μπόλια
- Difficulty Level Για έμπειρους
Υλικά
- 2 ½ κιλά κρέας
- 1 μεγάλη μπόλια
- 4 πατάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 150 γρ. μουστάρδα
- Ρίγανη
- Δυόσμος
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Σ' ένα μπολ, βάζετε το λάδι στη μουστάρδα, τη ρίγανη, το δυόσμο ψιλοκομμένο και το σκόρδο και τις πατάτες τριμμένες στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Τα αναμιγνύετε
- 2. Στο πάγκο της κουζίνας απλώνετε το κρέας και το κάνετε όσο πιο λεπτό γίνεται. Το πασπαλίζετε και από τις δύο πλευρές με αλάτι και πιπέρι
- 3. Προσθέτετε το μίγμα και το απλώνετε σ' όλη την επιφάνεια ομοιόμορφα. Τυλίγετε το κρέας σε ρολό από την μακριά πλευρά
- 4. Απλώνετε την μπόλια στην επιφάνεια εργασίας και τυλίγετε σφικτά το ρολό κρέατος και το δυόσμο
- 5. Λαδώνετε λίγο ένα ταψί, προσθέτετε το ρολό και το ψήνετε για 2 ½ ώρες περίπου στους 180οC, γυρίζοντάς το απ' όλες τις πλευρές
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική