Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Για περισσότερη νοστιμιά, θα μπορούσατε για το τηγάνισμα των μανιταριών, αντί για λάδι να προσθέσετε λίγο βούτυρο (25 γρ.). Επιπλέον μπορείτε να αντικαταστήσετε το ψωμί με πίτες για σουβλάκια, τις οποίες κόβετε τριγωνικά.
Ψωμάκια με μανιτάρια
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 1 φραντζόλα ψωμί
- 500 γρ. μανιτάρια
- 100 γρ. τυρί σκληρή φέτα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Ελαιόλαδο
- Μαϊντανός
- Αλάτι - πιπέρι
Instructions
- Κόβετε το ψωμί σε φέτες.
- Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και τηγανίζετε το ψωμί, μέχρι αυτές να γίνουν τραγανές.
- Όταν το ψωμί τελιώσει, προσθέτετε λίγο ακόμα λάδι και τηγανίζετε τα μανιτάρια τα οποία έχετε ψιλοκόψει μέχρι αυτά να ροδίσουν.
- Ψιλοκόβετε το σκόρδο και τον μαϊντανό και όταν τα μανιτάρια πάρουν χρώμα, τα προσθέτετε.
- Βγάζετε το τηγάνι από τη φωτιά. Ανακατεύετε ρίχνοντας το αλάτι και το πιπέρι.
- Μοιράζετε το μείγμα των μανιταριών επάνω στα ψωμάκια.
- Κόβετε το τυρί σε μικρούς κύβους, το σκορπάτε πάνω στις φέτες και το ψήνετε στο γκριλ για 3 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Recipe Type : ΟΡΕΚΤΙΚΑ