Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Τα ψητά λαχανικά μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα και πικάντικα αν αναμίξετε 100γρ. βούτυρο, 2 σταγόνες ταμπάσκο, 1 πρέζα τσίλι, λίγο πάπρικα και μερικές σταγόνες λεμόνι. Αναμιγνύετε καλά όλα τα υλικά και τα τοποθετείτε στο ψυγείο. Σερβίρετε τα λαχανικά μαζί με μία κουταλιά μείγματος βουτύρου.
Ψητά λαχανικά
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 200γρ. κολοκυθάκια
- 100γρ. πιπεριές
- 200γρ. μελιτζάνες
- 100γρ. κρεμμύδια
- 100γρ. ντοματίνια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Λίγο λάδι
- Αλάτι
Instructions
- Πλένετε όλα τα λαχανικά καλά. Τα κόβετε σε ισομεγέθη κομμάτια.
- Ζεματάτε τα κρεμμύδια και τα τεμαχίζετε.
- Αναμειγνύετε το λάδι με το σκόρδο το οποίο έχετε λιώσει και αλείφετε τα κομμένα λαχανικά.
- Τοποθετείτε τα λαχανικά πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
- Ο χρόνος που θα χρειαστούν είναι περίπου 15 λεπτά.
- Μην ξεχάσετε περίπου στο μισό χρόνο να τα γυρίσετε.
- Σερβίρονται ζεστά.
- Recipe Type : ΛΑΧΑΝΙΚΑ