Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Τα ψητά λαχανικά μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα και πικάντικα αν αναμίξετε 100γρ. βούτυρο, 2 σταγόνες ταμπάσκο, 1 πρέζα τσίλι, λίγο πάπρικα και μερικές σταγόνες λεμόνι. Αναμιγνύετε καλά όλα τα υλικά και τα τοποθετείτε στο ψυγείο. Σερβίρετε τα λαχανικά μαζί με μία κουταλιά μείγματος βουτύρου.
Ψητά λαχανικά
- Difficulty Level Εύκολο
Υλικά
- 200γρ. κολοκυθάκια
- 100γρ. πιπεριές
- 200γρ. μελιτζάνες
- 100γρ. κρεμμύδια
- 100γρ. ντοματίνια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Λίγο λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- 1. Πλένετε όλα τα λαχανικά καλά. Τα κόβετε σε ισομεγέθη κομμάτια.
- 2. Ζεματάτε τα κρεμμύδια και τα τεμαχίζετε.
- 3. Αναμειγνύετε το λάδι με το σκόρδο το οποίο έχετε λιώσει και αλείφετε τα κομμένα λαχανικά.
- 4. Τοποθετείτε τα λαχανικά πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
- 5. Ο χρόνος που θα χρειαστούν είναι περίπου 15 λεπτά.
- 6. Μην ξεχάσετε περίπου στο μισό χρόνο να τα γυρίσετε.
- 7. Σερβίρονται ζεστά.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική