Ψαροκεφτέδες
Ingredients
- 1 κιλό γαύρο
- 2 κρεμμύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ψίχα ψωμιού
- Δυόσμο
- Αλεύρι
- Λάδι
- Αλάτι
Instructions
- Σ' ένα μπολ με νερό μουσκεύετε την ψίχα του ψωμιού.
- Ξεπλένετε καλά τα ψάρια τα ξεκοκαλίζετε και πετάτε το κεφάλι.
- Τρίβετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και ψιλοκόβετε τον δυόσμο.
- Σε μια λεκανίτσα βάζετε τα φιλετάκια του ψαριού, τα οποία έχετε κόψει, την ψίχα στημένη, τα πολτοποιημένα λαχανικά, λίγο λάδι και αλάτι.
- Ζυμώνετε καλά μέχρι γεύσεις και υλικά να ενοποιηθούν.
- Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου για να σφίξει.
- Τέλος πλάθετε μικρά κεφτεδάκια, τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι από όλες τις πλευρές.
- Βγάζετε τους ψαροκεφτέδες και τους αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Recipe Type : ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΑΜΑ