Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Γι’ αυτή τη συνταγή θα πρέπει το κρέας να είναι χωρίς κόκκαλο για να μπορεί να κοπεί κατά το σερβίρισμα σε φέτες. Άρα το χοιρινό μπούτι είναι το καταλληλότερο. Συνοδέψτε τη συνταγή με ρύζι ή βραστό καλαμπόκι.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Γι’ αυτή τη συνταγή θα πρέπει το κρέας να είναι χωρίς κόκκαλο για να μπορεί να κοπεί κατά το σερβίρισμα σε φέτες. Άρα το χοιρινό μπούτι είναι το καταλληλότερο. Συνοδέψτε τη συνταγή με ρύζι ή βραστό καλαμπόκι.
© 2024 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική