Χοιρινό γεμιστό
- Difficulty Level Για έμπειρους
Ingredients
- 6 μπριζόλες (1,5 κιλό)
- 100 γρ. λουκάνικα
- 350 γρ. ψωμί
- 4 κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 σέλερι
- Λίγο κόλιανδρο
- Λίγο μαϊντανό
- Λάδι
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε τις μπριζόλες, καθαρίζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το σέλερι
- Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και το λουκάνικο
- Ζεσταίνετε σ’ ένα τηγάνι λίγο λάδι και σοτάρετε τα λαχανικά
- Βάζετε όλα τα υλικά σ’ ένα μπολ, ανακατεύετε και προσθέσετε το ψωμί, το κόλιανδρο, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι
- Στεγνώνετε τις μπριζόλες και δημιουργείτε μια σχισμή. (απέναντι από το κόκκαλο)
- Γεμίζετε την σχισμή με το μείγμα, τι κλείνετε με οδοντογλυφίδες, αλατίζετε και ψήνετε τις μπριζόλες στο τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν και να παραμείνουν ζουμερές
- To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οι χοιρινές μπριζόλες πρέπει να είναι από κόντρα και το ψωμί χωρίς κόρα. Οι μπριζόλες μπορούν να γίνουν και σε bbq
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ