
Φιλέτο ψαριού με λαχανικά
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 300γρ. φιλέτο ψαριού
- 300γρ. φιλέτο ψαριού
- 2 πιπεριές
- 3 κρεμμυδάκια
- 50ml κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλ. κρασί λευκό
- Λάδι
- Μαϊντανός
- Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Πλένετε το φιλέτο ψαριού και το κόβετε σε μπουκιές
- 2. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια σε φέτες και τις πιπεριές σε λωρίδες
- 3. Ζεσταίνετε λάδι σ’ ένα βαθύ τηγάνι και ρίχνετε τα μανιτάρια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις λωρίδες από τις πιπεριές και τα σοτάρετε περίπου 5 λεπτά
- 4. Προσθέτετε τις μπουκιές του ψαριού και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά περίπου. Λίγο πριν το τέλος σβήνετε το φαγητό με το κρασί
- 5. Όταν το αλκοόλ εξατμιστεί περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε, αλατοπιπερώνετε και βράζετε για άλλα 5 λεπτά περίπου
- 6. Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό, τον οποίο έχετε ψιλοκόψει και σερβίρετε
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική