Φιλέτο ψαριού με λαχανικά
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 300γρ. φιλέτο ψαριού
- 300γρ. φιλέτο ψαριού
- 2 πιπεριές
- 3 κρεμμυδάκια
- 50ml κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλ. κρασί λευκό
- Λάδι
- Μαϊντανός
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε το φιλέτο ψαριού και το κόβετε σε μπουκιές
- Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια σε φέτες και τις πιπεριές σε λωρίδες
- Ζεσταίνετε λάδι σ’ ένα βαθύ τηγάνι και ρίχνετε τα μανιτάρια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις λωρίδες από τις πιπεριές και τα σοτάρετε περίπου 5 λεπτά
- Προσθέτετε τις μπουκιές του ψαριού και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά περίπου. Λίγο πριν το τέλος σβήνετε το φαγητό με το κρασί
- Όταν το αλκοόλ εξατμιστεί περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε, αλατοπιπερώνετε και βράζετε για άλλα 5 λεπτά περίπου
- Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό, τον οποίο έχετε ψιλοκόψει και σερβίρετε
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο είναι ιδανικό για τη συνταγή. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε 10 γαρίδες καθαρισμένες τις οποίες χαράζετε χωρίς να χωρίσουν τελείως οι δυο πλευρές. Δηλαδή πρέπει οι γαρίδες να ανοίξουν σαν πεταλούδα. Επίσης μπορείτε να αφήσετε και ολόκληρα τα φιλέτα ψαριού.
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ