Φιλέτο ψαριού με αρωματικά
Ingredients
- 4 φιλέτα σολομού ή τόνου
- 4 φέτες ψωμί τόστ
- 200 γρ. λευκό κρασί
- Μουστάρδα
- Λάδι
- Μαϊντανός, Άνηθος, Βασιλικός
- Ανάμεικτα αρωματικά
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Τρίβετε το ψωμί με το χέρι και ψιλοκόβετε όλα α αρωματικά. Τα βάζετε στο μπλέντερ και τα αφήνετε να ανακατευτούν προσθέτοντας το ¼ του κρασιού και λίγο λάδι.
- Βάζετε τα φιλέτα του ψαριού σ' ένα ταψί αφού πρώτα τα έχετε αλατοπιπερώσει και αλείψει την επάνω πλευρά των φιλέτων με λίγη μουστάρδα.
- Απλώστε αρκετό από το μείγμα με το ψωμί και τα αρωματικά και πατήστε ελαφρά με το χέρι σας για να κολλήσουν τα υλικά στο φιλέτο.
- Ρίχνετε το υπόλοιπο κρασί στο ταψί και λίγο λάδι. Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε τα φιλέτα περίπου για 20 λεπτά στους 200ο C.
- Μπορείτε να συνοδέψετε το φιλέτο με λαχανικά ή να ανακατέψετε σ' ένα μπολ 1 κουταλιά μουστάρδα, λίγο λάδι, κάππαρη ψιλοκομμένη και 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο.
- Ανακατεύετε και έχετε μια πεντανόστιμη σάλτσα.
- Recipe Type : ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ