Φιλέτο με τυριά
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 600 γρ. φιλέτο ψαριού
- 50 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 50 γρ. παρμεζάνα
- 5 ντομάτες
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- Βασιλικός
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε το ψάρι και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, αφαιρείτε τα σπόρια και τις κόβετε σε μεγάλα κομμάτια
- Σ ένα ταψί, βάζετε τα κομματιασμένα φιλέτα ψαριού, την ντομάτα, το βασιλικό και το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι
- Ανακατεύετε ελαφρά και περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος
- Τρίβετε τα δυο τυριά, τα ανακατεύετε και τα ρίχνετε πάνω από το μείγμα του ψαριού
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζετε το ταψί. Ψήνετε το φαγητό περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού είναι κατάλληλο για την συνταγή η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στα μικρά παιδιά. Η προσθήκη κάππαρης θα κάνει ακόμη πιο γευστικό το αποτέλεσμα.
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ