
Φιλέτο με κρασί
Υλικά
- 500 γρ. φιλέτο ψαριού
- 10 κυδώνια
- 40 γρ. κρασί
- 10 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- Λίγο βούτυρο
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Πλένετε και βράζετε τα κυδώνια. Σ' ένα ταψί βάζετε τα φιλέτα και το βούτυρο σε κομματάκια
- 2. Πασπαλίζετε με τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και προσθέτετε το κρασί
- 3. Ψήνετε τα φιλέτα στο φούρνο στους 160ο C για 20 λεπτά περίπου.
- 4. Κατά διαστήματα περιχύνετε τα φιλέτα με τη σάλτσα τους
- 5. Λίγο πριν το τέλος, βάζετε γύρω – γύρω από τα φιλέτα τα βρασμένα κυδώνια. Ολοκληρώνετε το ψήσιμο
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική