Φιλέτο με κρασί
Ingredients
- 500 γρ. φιλέτο ψαριού
- 10 κυδώνια
- 40 γρ. κρασί
- 10 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- Λίγο βούτυρο
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε και βράζετε τα κυδώνια. Σ' ένα ταψί βάζετε τα φιλέτα και το βούτυρο σε κομματάκια
- Πασπαλίζετε με τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και προσθέτετε το κρασί
- Ψήνετε τα φιλέτα στο φούρνο στους 160ο C για 20 λεπτά περίπου.
- Κατά διαστήματα περιχύνετε τα φιλέτα με τη σάλτσα τους
- Λίγο πριν το τέλος, βάζετε γύρω – γύρω από τα φιλέτα τα βρασμένα κυδώνια. Ολοκληρώνετε το ψήσιμο
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καταλληλότερο φιλέτο για τη συνταγή μας είναι η γλώσσα και το κρασί καλό είναι να είναι λευκό. Προσθέτετε τα κυδώνια πέντε λεπτά πριν το τέλος
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ