
Φιλέτα πέστροφας
- Difficulty Level Για έμπειρους
Ingredients
- 4 φιλέτα πέστροφας
- 1/3 φλ. τσαγιού κουκουνάρια
- 1 λεμόνι
- 1 κουτ. γλ. βούτυρο
- Μαϊντανός
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- 1. Κάψτε βούτυρο σ' ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα φιλέτα και τηγανίστε τα για 4 λεπτά
- 2. Γυρίστε τα φιλέτα και αλατοπιπερώστε καλά. Συνεχίστε το μαγείρεμα για περίπου 3 λεπτά, ανάλογα με το πάχος των φιλέτων
- 3. Βγάλτε το ψάρι από το τηγάνι και κρατήστε το ζεστό
- 4. Προσθέστε τα κουκουνάρια και το μαϊντανό στο τηγάνι
- 5. Μαγειρέψτε για 1 λεπτό. Ρίξτε το χυμό του λεμονιού και το πιπέρι
- 6. Μαγειρέψτε για 20 δευτερόλεπτα
- 7. Ρίξτε το ζουμί στο ζεστό ψάρι. Σερβίρετε με σοταρισμένες πατάτες
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική