310 θερμίδες η μερίδα
Τσιπούρα γεμιστή
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- Υλικά για 2 μερίδες:
- -
- 300 γρ. ή 2 τσιπούρες
- 120 γρ. μανιτάρια
- 10 πατάτες μικρές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτάλι λάδι
- 1 χυμό λεμονιού
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- 1. Πλένετε τις πατάτες και τις βράζετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 10 λεπτά.
- 2. Τις σουρώνετε και τις αφήνετε να κρυώσουν.
- 3. Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζετε 1 κουτ. λάδι και σοτάρετε τα μανιτάρια, τα οποία έχετε πρώτα τεμαχίσει, και στη συνέχεια το σκόρδο τεμαχισμένο.
- 4. Βάζετε τις πατάτες σ' ένα ταψί και τις αφήνετε για 10-15' στο φούρνο να πάρουν χρώμα.
- 5. Πλένετε τις τσιπούρες, τις αλείφετε με λάδι και γεμίζετε το εσωτερικό του με το μείγμα μανιταριών.
- 6. Τοποθετείτε τις τσιπούρες πάνω από τις πατάτες και τις ψήνετε στο φούρνο για 7-10 λεπτά περίπου.
- Recipe Type : LIGHT
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική