Τρουφάκια με γάλα καρύδας
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 330 ml γάλα καρύδας
- 1 κούπα τρίμμα καρύδας
- 1 κούπα τρίμμα μπισκότου
- 1 βανίλια
- Κακάο
- Καρύδα τριμμένη
Instructions
- Βάζετε το κουτί με το γάλα καρύδας στο ψυγείο για όλο το βράδυ
- Βγάζετε προσεκτικά την κρέμα, που έχει ξεχωρίσει από το γάλα και χρησιμοποιείτε μόνο τη μισή ποσότητα
- Ανακατεύετε σε ένα μπολ την κρέμα καρύδας, το τριμμένο μπισκότο, την τριμμένη καρύδα και τη βανίλια
- Βάζετε το μπολ στην κατάψυξη για 15-30 λεπτά μέχρι το μείγμα να σφίξει και να πλάθονται έτσι πιο εύκολα τα τρουφάκια
- Βγάζετε το μείγμα απο την κατάψυξη και αρχίζετε να πλάθετε τα τρουφάκια
- Βουτάτε τα τρουφάκια σε κακάο και τριμμένη καρύδα και τα βάζετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος
- Όταν τελειώσετε, βάζετε την πιατέλα με τα τρουφάκια καρύδας στο ψυγείο για 1-2 ώρες
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η προσθήκη μπισκότου είναι απαιραίτητη αν το γάλα καρύδας δεν είναι τόσο πηκτό. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε 1 κουτί Amaretto ή κάποιο λικέρ επιλογής σας για περισσότερο άρωμα
- Recipe Type : ΓΛΥΚΑ