
Τρουφάκια με γάλα καρύδας
- Difficulty Level Εύκολο
Υλικά
- 330 ml γάλα καρύδας
- 1 κούπα τρίμμα καρύδας
- 1 κούπα τρίμμα μπισκότου
- 1 βανίλια
- Κακάο
- Καρύδα τριμμένη
Εκτέλεση
- 1. Βάζετε το κουτί με το γάλα καρύδας στο ψυγείο για όλο το βράδυ
- 2. Βγάζετε προσεκτικά την κρέμα, που έχει ξεχωρίσει από το γάλα και χρησιμοποιείτε μόνο τη μισή ποσότητα
- 3. Ανακατεύετε σε ένα μπολ την κρέμα καρύδας, το τριμμένο μπισκότο, την τριμμένη καρύδα και τη βανίλια
- 4. Βάζετε το μπολ στην κατάψυξη για 15-30 λεπτά μέχρι το μείγμα να σφίξει και να πλάθονται έτσι πιο εύκολα τα τρουφάκια
- 5. Βγάζετε το μείγμα απο την κατάψυξη και αρχίζετε να πλάθετε τα τρουφάκια
- 6. Βουτάτε τα τρουφάκια σε κακάο και τριμμένη καρύδα και τα βάζετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος
- 7. Όταν τελειώσετε, βάζετε την πιατέλα με τα τρουφάκια καρύδας στο ψυγείο για 1-2 ώρες
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική