
Τούρτα μπράουνις
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 130 γρ. σοκολ. κουβερτούρα
- 200 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
- 200 γρ. περίπου αλεύρι
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 κουτ. μπέικιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
- 150 γρ. καρύδια
Instructions
- 1. Λιώνετε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο. Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολ και ρίχνετε τη ζάχαρη
- 2. Ανακατεύετε και προσθέτετε τα αυγά και τη βανίλια
- 3. Ανακατεύετε και συνεχίζετε με το αλεύρι κοκκινισμένο, το μπέικιν και τα καρύδια ψιλοκομμένα
- 4. Σε μία μεγάλη φόρμα για κέικ και αφού πρώτα την έχετε στρώσει με μία λαδόκολλα που την έχετε βουτυρώσει, ρίχνετε το μείγμα και ισιώνετε την επιφάνεια
- 5. Το ψήνετε στους 180ο C για 30 λεπτά
- 6. Το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε στη μέση
- 7. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και την βάζετε ανάμεσα στα δύο κομμάτια και από πάνω
- 8. Βάζετε το παντεσπάνι στο ψυγείο. Λίγο πριν το σερβίρισμα ρίχνετε φλούδες ή τρίμματα σοκολάτας από πάνω
- Recipe Type : ΓΛΥΚΑ
© 2019 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική