
Τηγανιά χοιρινό
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 600 γρ. χοιρινό
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ. κόκκινο κρασί
- 1 κουτ. μέλι
- 1 κουτ. μπαλσάμικο
- Λάδι
- Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε μικρούς κύβους
- 2. Σ' ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και ρίχνετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Τα σοτάρετε και ρίχνετε το κρέας
- 3. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά και σβήνετε με το κρασί
- 4. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το κρασί να εξατμιστεί περίπου για 10 λεπτά
- 5. Προσθέτετε λίγο νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει και να μαλακώσει
- 6. Λίγο πριν το τέλος προσθέτετε το μπαλσάμικο και το μέλι, ανακατεύοντας ελαφρά για 2-3 λεπτά
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική