Τηγανιά χοιρινό
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 600 γρ. χοιρινό
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ. κόκκινο κρασί
- 1 κουτ. μέλι
- 1 κουτ. μπαλσάμικο
- Λάδι
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε μικρούς κύβους
- Σ' ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και ρίχνετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Τα σοτάρετε και ρίχνετε το κρέας
- Συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά και σβήνετε με το κρασί
- Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το κρασί να εξατμιστεί περίπου για 10 λεπτά
- Προσθέτετε λίγο νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει και να μαλακώσει
- Λίγο πριν το τέλος προσθέτετε το μπαλσάμικο και το μέλι, ανακατεύοντας ελαφρά για 2-3 λεπτά
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ