
Τηγανίτες
- Difficulty Level Για αρχάριους
Υλικά
- 2 φλ. αλεύρι
- 1 φλ. σταφίδες
- 3 αυγά
- 3 κουτ. μπέικιν
- 1 λεμόνι
- 1 φλ. γάλα
- Λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- 1. Σε μια λεκάνη βάζετε το αλεύρι και στη συνέχεια λίγο-λίγο το γάλα και τα αυγά. Ανακατεύετε και όταν το μίγμα γίνει ομοιόμορφο προσθέτετε τις σταφίδες και λίγο αλάτι (2 πρέζες)
- 2. Πλένετε και τρίβετε τη φλούδα από το λεμόνι και το προσθέτετε στο μίγμα, καθώς και το μπέικιν. Ανακατεύετε και πάλι
- 3. Όταν αυτές πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά, τις γυρίζετε έτσι ώστε να κοκκινίσουν και από τα δύο μέρη
- 4. Βγάζετε τις τηγανίτες και τις ακουμπάτε σε χαρτί κουζίνας, να φύγει το πολύ λάδι
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική