
Ταλιατέλες με κάρυ
- Difficulty Level Εύκολο
Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 2 κρεμμύδια
- 50 γρ. αλεύρι
- 3 ντομάτες
- 3 κουτ. σούπας κάρυ
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο
- 2. Βγάζετε τους σπόρους από τις ντομάτες και τις κόβετε σε κυβάκια. Σ' ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο
- 3. Ταυτόχρονα βράζετε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες
- 4. Ρίχνετε στο τηγάνι λίγο νερό, την ντομάτα, το κάρυ, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά περίπου
- 5. Ρίχνετε το αλεύρι, ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε και βράζετε για άλλα 5 λεπτά
- 6. Όταν η σάλτσα πήξει, ρίχνετε τις ταλιατέλες και ανακατεύετε
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική