Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Τα σφουγγαράκια τυριού καλό είναι να φαγωθούν φρέσκα. Αν όμως κάνετε μεγάλη ποσότητα διατηρήστε τα για μερικές μέρες. Απλά πρέπει να τα “ξαναποτίσετε” με σιρόπι βάζοντάς τα στο φούρνο για 5 λεπτά.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Τα σφουγγαράκια τυριού καλό είναι να φαγωθούν φρέσκα. Αν όμως κάνετε μεγάλη ποσότητα διατηρήστε τα για μερικές μέρες. Απλά πρέπει να τα “ξαναποτίσετε” με σιρόπι βάζοντάς τα στο φούρνο για 5 λεπτά.
© 2025 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική