Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Στη συνταγή σας μπορείτε να πρσθέσετε και μισή κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο, το οποίο βάζετε μαζί με τα υπόλοιπα μυρωδικά. Επιπλέον μπορείτε όταν τα αυγά ψηθούν να προσθέσετε λίγη φέτα την οποία έχετε τρίψει με το χέρι.
Σπανάκι με αυγά
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1 ½ κιλό σπανάκι
- 8 αυγά
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 ½ φλ. ελαιόλαδο
- Άνηθος
- Μαϊντανός
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε όλα τα λαχανικά πολύ καλά. Κόβετε σε χοντρά κομμάτια το σπανάκι και ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τον μαϊντανό.
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το κρεμμυδάκι, το αφήνετε περίπου 5 λεπτά, μέχρι αυτό να μαραθεί. Προσθέτετε το σπανάκι, τον άνηθο, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύετε ελαφρά και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να πιουν το ζουμί τους, περίπου για 15 λεπτά.
- Σε μία λεκανίτσα σπάτε και ρίχνετε τα αυγά. Τα χτυπάτε καλά.
- Τέλος, τα προσθέτετε στο σπανάκι, ανακατεύοντας καλά. Αφήνετε το μείγμα σας να ψηθεί, περίπου για πέντε λεπτά.
- Recipe Type : ΛΑΧΑΝΙΚΑ