Σπαγγέτι ομελέτα
- Difficulty Level Για αρχάριους, Εύκολο
Ingredients
- 300γρ. σπαγγέτι
- 5 αυγά
- 50γρ. βούτυρο
- 100γρ. παρμεζάνα
- Μαϊντανός
- Λάδι
- Αλάτι – πιπέρι
Instructions
- Σε αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι al dente
- Όταν αυτά βράσουν, τα στραγγίζετε και ζεστά τα βάζετε σ' ένα μπολ
- Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τρίβετε την παρμεζάνα
- Προσθέτετε στα μακαρόνια το βούτυρο, το μαϊντανό, αλάτι – πιπέρι
- Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Σ' ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι – πιπέρι και τα ρίχνετε στα ζυμαρικά
- Σ' ένα τηγάνι βάζετε το μίγμα ζυμαρικών
- Τα μαγειρεύετε για 3 λεπτά περίπου και όταν γίνει κρούστα γυρίζετε την ομελέτα
- Συνεχίζετε το μαγείρεμα για 3 λεπτά ακόμη
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Επιλογή σας είναι να προσθέσετε και άλλα υλικά στην ομελέτα όπως για παράδειγμα ψιλές φέτες ζαμπόν ή τριμμένη με το χέρι φέτα κ.α. Ακόμη για πιο αφράτο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε 3-4 κουτ. γάλα στα αυγά
- Recipe Type : ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΡΥΖΙ