
Σπαγγέτι ομελέτα
- Difficulty Level Για αρχάριους, Εύκολο
Υλικά
- 300γρ. σπαγγέτι
- 5 αυγά
- 50γρ. βούτυρο
- 100γρ. παρμεζάνα
- Μαϊντανός
- Λάδι
- Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Σε αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι al dente
- 2. Όταν αυτά βράσουν, τα στραγγίζετε και ζεστά τα βάζετε σ' ένα μπολ
- 3. Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τρίβετε την παρμεζάνα
- 4. Προσθέτετε στα μακαρόνια το βούτυρο, το μαϊντανό, αλάτι – πιπέρι
- 5. Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Σ' ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι – πιπέρι και τα ρίχνετε στα ζυμαρικά
- 6. Σ' ένα τηγάνι βάζετε το μίγμα ζυμαρικών
- 7. Τα μαγειρεύετε για 3 λεπτά περίπου και όταν γίνει κρούστα γυρίζετε την ομελέτα
- 8. Συνεχίζετε το μαγείρεμα για 3 λεπτά ακόμη
- 9. Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Επιλογή σας είναι να προσθέσετε και άλλα υλικά στην ομελέτα όπως για παράδειγμα ψιλές φέτες ζαμπόν ή τριμμένη με το χέρι φέτα κ.α. Ακόμη για πιο αφράτο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε 3-4 κουτ. γάλα στα αυγά
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική