
Σπαγγέτι με ψάρι
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 150γρ. ψάρι
- 250γρ. μακαρόνια
- 1 ντομάτα
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 20γρ. κρέμα γάλακτος
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι κρασί
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Καθαρίζετε το ψάρι και το βράζετε σε λίγο νερό. Κόβετε την ντομάτα σε κύβους και ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο
- 2. Όταν το ψάρι “μαλακώσει” το βγάζετε, κρατάτε το ζωμό του και το κόβετε σε κύβους
- 3. Σ' ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και σοτάρετε σ' αυτό τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο
- 4. Μετά από 2-3 λεπτά προσθέτετε την ντομάτα και σβήνετε με το κρασί. Όταν αυτό εξατμιστεί, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και 1 φλ. του τσαγιού ζωμό ψαριού
- 5. Τα αφήνετε να πάρουν μια βράση προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε
- 6. Ταυτόχρονα βράζετε al dente τα μακαρόνια, τα σουρώνετε και τα αναμιγνύετε με τη σάλτσα
- 7. Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για ένα γευστικότατο αποτέλεσμα προτιμήστε την πεσκανδρίτσα. Αν και είναι “ασχημούλα” είναι πάρα πολύ νόστιμη. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε για πιο καλή εμφάνιση και περισσότερη γεύση, λίγο μαϊντανό πριν το σερβίρισμα ή άλλο μυρωδικό.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική