Σπαγγέτι με μπρόκολο
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 500 γρ. μακαρόνια
- 400 γρ. μπρόκολο
- 250 γρ. γιαούρτι
- 3 κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουτ. μουστάρδα
- 10 γρ. κρασί
- Άνηθο
- Βούτυρο
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Καθαρίζετε το μπρόκολο, τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
- Κόβετε τις φουντίτσες από το μπρόκολο και ψιλοκόβετε τα άλλα δυο υλικά και τον άνηθο.
- Βράζετε τα μακαρόνια al dente και λίγο πριν το τέλος προσθέτετε το μπρόκολο.
- Μετά από 2 λεπτά σουρώνετε.
- Ρίχνετε λίγο βούτυρο σ' ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το κρασί.
- Σ ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, τη μουστάρδα και τον άνηθο.
- Τα ρίχνετε στα μακαρόνια όπως και τα μυρωδικά με το κρασί.
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η συνταγή μπορεί να γίνει και με ταλιατέλες. Επίσης μπορείτε να περάσετε από το μπλέντερ το μπρόκολο αν δεν θέλετε να φαίνεται. Τέλος, μπορείτε να απλώσετε τη σάλτσα του γιαουρτιού πάνω στα μακαρόνια και αδειάζετε από πάνω το μείγμα του κρασιού.
- Recipe Type : ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΡΥΖΙ