Σουβλάκι αρνιού
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1 κιλό αρνί
- 150 γρ. μπέικον
- 3 κόκκινες πιπεριές
- 1 κουτ. μουστάρδα
- κουτ. ταμπάσκο
- Λάδι
- Αλάτι
- 10 καλαμάκια για σουβλάκια
Instructions
- Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε κυβάκια
- Κόβετε το μπέικον στα δύο και τις πιπεριές σε τετράγωνα κομμάτια
- Σ' ένα μπολ ανακατεύετε το λάδι, τη μουστάρδα, το ταμπάσκο και το αλάτι
- Βάζετε στην μαρινάτα το κρέας και τις πιπεριές και τα αφήνετε περίπου για μία ώρα
- Στην συνέχεια, περνάτε τα υλικά εναλλάξ και το μπέικον, δηλαδή κρέας, μπέικον, πιπεριά κ.ο.κ.
- Προθερμαίνετε την ψησταριά και ψήνετε τα σουβλάκια απ' όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Προτιμήστε το ψαχνό κρέας, δηλαδή από το μπούτι του αρνιού. Το μπέικον μπορεί να αντικατασταθεί και με προσούτο σε φέτες. Τέλος, βότανα όπως η ρίγανη ή το θυμάρι μπορούν να συμπληρωθούν κατά το ψήσιμο.
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ