
Σαλιγκάρια με μαστιχέλαιο
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 250γρ. σαλιγκάρια
- 1 κρεμμύδι
- 2 ντομάτες
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- 4 σταγόνες μαστιχέλαιο
- 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- 1. Καθαρίζετε τα σαλιγκάρια, κόβετε το κρεμμύδι χοντρό και τις ντομάτες σε κύβους
- 2. Σε μια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι
- 3. Όταν αυτό ροδίσει ελαφρά, ρίχνετε το κρασί και ανακατεύετε
- 4. Όταν εξατμιστεί προσθέτετε την ντομάτα και εφόσον απορροφηθεί και ο χυμός, προσθέτετε λίγο νερό, τα σαλιγκάρια, αλάτι – πιπέρι και ανακατεύετε ελαφρά
- 5. Το αφήνετε για λίγο να βράσει, απομακρύνετε από τη φωτιά, ρίχνετε το μαστιχέλαιο και ανακατεύετε.
- Recipe Type : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - ΖΥΜΗ
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική