Σαλάτα με καβουρόψιχα
- Difficulty Level Για αρχάριους, Γρήγορο, Εύκολο
Ingredients
- 300 γρ. καβουρόψιχα
- 1 μαρούλι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 λεμόνι
- Άνηθο
- Ραπανάκια
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε καλά το μαρούλι και το κόβετε με το χέρι σε χοντρά κομμάτια
- Το βάζετε σ ένα βαθύ μπολ. Πλένετε τα κρεμμύδια και τον άνηθο, τα ψιλοκόβετε και τα ρίχνετε στο κομμένο μαρούλι
- Σε μια κατσαρόλα βράζετε το καβούρι και όταν αυτό ετοιμαστεί, αφαιρείτε την ψίχα, το σώμα, το κόβετε σε μικρά κομμάτια
- Τα βάζετε στα πράσινα λαχανικά μας, προσθέστε λίγο λάδι, το χυμό του λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και τα ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το φρέσκο καβούρι με κονσέρβα επειδή πρόκειται για σαλάτα, φροντίστε να την καταναλώσετε αμέσως όταν την φτιάξετε.
- Recipe Type : LIGHT