Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Στη συνταγή μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αντί για μαυρομάτικα, κόκκινα φασόλια και καλαμπόκι σε κονσέρβα. Το ρύζι καλό είναι να είναι μακρύκοκκο. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και 1 κρόκο αυγών.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Στη συνταγή μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αντί για μαυρομάτικα, κόκκινα φασόλια και καλαμπόκι σε κονσέρβα. Το ρύζι καλό είναι να είναι μακρύκοκκο. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και 1 κρόκο αυγών.
© 2025 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική