Ροδάκινα με γιαούρτι
Ingredients
- 500 γρ. ροδάκινα
- 70 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. ροδάκινα κομπόστα
- 50 γρ. γιαούρτι
- 50γρ. αμύγδαλα ψίχα
Instructions
- Πλένετε και ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα
- Βάζετε στο μπολ του μίξερ τα ροδάκινα κομπόστα μ ένα κουτάλι της σούπας από τα υγρά τους και τη ζάχαρη
- Τα χτυπάτε για 2-3 λεπτά
- Κατόπιν προσθέτετε το γιαούρτι και ξαναχτυπάτε για 1 λεπτό
- Κόβετε κυδωνάτα τα ροδάκινα και τα μοιράζετε σε μικρά μπολάκια ή σε πιατάκια
- Ρίχνετε από πάνω το μείγμα του γιαουρτιού
- Γαρνίρετε το πιάτο με λίγα αμύγδαλα κομμένα σε μικρά κομμάτια
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Προτιμήστε να κόψετε τα ροδάκινα λίγο πριν φτιάξετε το επιδόρπιό σας, γιατί πιθανόν να πανιάζουν τα ροδάκινα. Επίσης μπορείτε να αντικαταστήσετε το υγρό της κομπόστας με μια κουταλιά σιρόπι φράουλας
- Recipe Type : LIGHT