
Πιπεριές με τυροκαυτερή
- Difficulty Level Γρήγορο
Υλικά
- 10 πιπεριές
- 250 γρ. φέτα
- 1 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν
- 1/2 λεμόνι
- Ρίγανη
- Λάδι
Εκτέλεση
- 1. Πλένετε τις πιπεριές, τις σκουπίζετε καλά και τις κόβετε κάθετα από τη μία πλευρά τους
- 2. Αφαιρείτε τα σπόρια και τις βάζετε σ' ένα ταψί, αφού πρώτα τις έχετε αλείψει με λίγο λάδι
- 3. Ψήνετε τις πιπεριές στο γκριλ, φροντίζοντας να τις γυρίζετε σε τακτά διαστήματα, μέχρι να μαυρίσουν γύρω – γύρω
- 4. Τις βγάζετε, τις σκεπάζετε σ' ένα μπολ και τις αφήνετε για 15 λεπτά περίπου
- 5. Ταυτόχρονα, φτιάχνετε την τυροκαυτερή, βάζοντας στο μπλέντερ τη φέτα, το χυμό του μισού λεμονιού, λίγο λάδι, τη ρίγανη και το πιπέρι καγιέν
- 6. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον, ώστε να ενοποιηθούν οι γεύσεις
- 7. Ξεφλουδίζετε προσεκτικά κάθε πιπεριά και την γεμίζετε με την τυροκαυτερή
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική