Παϊδάκια γεμιστά
Ingredients
- 500 γρ. Παϊδάκια
- 50 γρ. Βούτυρο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 πιπεριά
- 4 φέτες ζαμπόν
- 3 φέτες ψωμί χωρίς κόρα
- Λίγο πιπέρι καγιέν
- Λίγη πάπρικα
- Λίγο σέλερι
- Λίγη ρίγανη
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- 1.Μουσκεύετε το ψωμί σε λίγο ζωμό κότας ή λαχανικών.
- 2.Πλένετε και κόβετε τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά και το ζαμπόν.
- 3.Σ ένα τηγάνι ρίχνετε το βούτυρο και όταν αυτό κάψει τα κρεμμυδάκια και το ζαμπόν. Τα σοτάρετε για 5 λεπτά περίπου.
- 4.Στύβετε το ψωμί και το ρίχνετε στο τηγάνι, τα μαγειρεύετε για άλλα 5 λεπτά. Τα βγάζετε από την φωτιά και όταν αυτά κρυώσουν τα βάζετε στο μπλέντερ ρίχνετε και όλα τα μυρωδικά, λίγο λάδι και τα πολτοποιείτε.
- 5.Χαράζετε τα παϊδάκια και τα γεμίζετε με το μείγμα. Στο ίδιο τηγάνι, τηγανίζετε τα παϊδάκια, μέχρι αυτά να ροδίσουν και να ψηθούν.
- 6.Προτείνουμε:Η συνταγή συνοδεύετε με πικάντικη σάλτσα ή δυνατή μουστάρδα. Η προσθήκη λίγο θυμαριού ή άλλων μυρωδικών – μπαχαρικών, θα δώσει στην συνταγή πιο ελληνική γεύση.
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ