Πανσέτες καυτερές
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1 1/2 κιλό πανσέτα
- 1 κρεμμύδι
- 2 ντομάτες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλάκι ξύδι
- 1 κουταλάκι ξύδι
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά μέλι
- Θυμάρι
- Λάδι
- Αλάτι
Instructions
- Πλένετε τις πανσέτες και τις αφήνετε να στεγνώσουν
- Τρίβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ντομάτες. Σ' ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και προσθέτετε όλα τα τριμμένα υλικά, το ξύδι και την μπύρα
- Όταν αυτά πάρουν βράση προσθέτετε το ταμπάσκο, το θυμάρι, το μέλι και το αλάτι
- Αφήνετε την σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά περίπου χωρίς καπάκι
- Όταν κρυώσει η σάλτσα, μέρος αυτής και με την βοήθεια ενός πινέλου αλείφετε το κρέας από όλες τις πλευρές και το αφήνετε για μία ώρα περίπου στο ψυγείο
- Τέλος, ψήνετε τις πανσέτες και τις σερβίρετε με την υπόλοιπη σάλτσα
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Καλό είναι οι πανσέτες να σιγοψηθούν, δηλαδή να χρειαστούν περίπου 30 λεπτά. Επιπλέον όταν η σάλτσα ετοιμαστεί και κρυώσει, περάστε την από το μπλέντερ να πολτοποιηθούν όλα τα υλικά
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ