Πάβλοβα
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 5 αυγά
- 130 γρ. ζάχαρη
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 2 βανίλιες
- 1 λεμόνι
Instructions
- Στο μίξερ χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να σφίξει η μαρέγκα
- Στη συνέχεια προσθέτετε τη μία βανίλια και τη ζάχαρη λίγη – λίγη
- Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ενοποιηθούν τα υλικά
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 100ο C. Σ' ένα ταψί απλώνετε αντικολλητικό χαρτί και πάνω του απλώνετε την μαρέγκα. Την ψήνετε στον αέρα περίπου για 1 ώρα
- Ταυτόχρονα χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με την άλλη βανίλια και το ξύσμα από την φλούδα του λεμονιού
- Όταν η μαρέγκα ψηθεί και κρυώσει την γαρνίρετε με την σαντιγί
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Είναι μια εύκολη – γρήγορη και γευστικότατη συνταγή. Η πάβλοβα συνοδεύεται με σάλτσα διαφόρων φρούτων τα οποία πολτοποιείτε στο moulti μαζί με δύο κουταλιές σούπας κονιάκ.
- Recipe Type : ΓΛΥΚΑ