Ομελέτα με κοτόπουλο
Ingredients
- 1–2 φιλέτα κοτόπουλο ψιλοκομμένο (που περίσσεψε)
- 1/2 μπρόκολο ψιλοκομμένο
- 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) σε λεπτές ροδέλες
- 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
- 4 αυγά
- 200 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 100 γρ. ροκφόρ
- 4 κ.σ. γάλα
- 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
Instructions
- Ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Ρίχνετε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα πράσα, τα κρεμμυδάκια για 6’–7’.
- Αναμιγνύετε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα και επαλείφετε τα βρασμένα ή ψημένα φιλέτα από όλες τις πλευρές, κόβετε το κοτόπουλο και το ρίχνετε στο τηγάνι.
- Ανακατεύετε και ρίχνετε το μπρόκολο.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180oC και λαδώνετε ένα μικρό ταψί.
- Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με το γάλα, προσθέτετε τη φέτα και το ροκφόρ, θρυμματισμένα με το χέρι, αλάτι, πιπέρι και αδειάζετε το μείγμα στο ταψάκι.
- Ρίχνετε πάνω τα λαχανικά που έχετε σοτάρει και ψήνετε για 20’ στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας.
- Recipe Type : ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ