Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Για πιο τραγανό αποτέλεσμα μπορείτε να φρυγανίσετε το ψωμί πριν το μείγμα. Σε αυτή την περίπτωση το ψήσιμο στο γκριλ θα είναι περίπου 3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί. Τέλος, μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάδι με το βούτυρο.
Μπρουσκέτες με μανιτάρια
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 400γρ. μανιτάρια
- 10-12 φέτες ψωμιού
- 2 κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 200γρ. ρεγκάτο
- 1 λεμόνι
- Μαϊντανός
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε τα μανιτάρια και καθαρίζετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
- Τρίβετε το τυρί σε χοντρό τρίφτη. Κόβετε τα μανιτάρια σε μικρά κομματάκια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Βάζετε λίγο λάδι σ ένα τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
- Προσθέτετε το μαϊντανό, το οποίο έχετε ψιλοκόψει, αλάτι και πιπέρι.
- Πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού βάζετε 2-3 κουταλιές από το μείγμα, λίγο τυρί ρεγκάτο τριμμένο και το ψήνετε στο γκριλ περίπου 5 λεπτά.
- Recipe Type : ΟΡΕΚΤΙΚΑ